Erkek Mont ve Kaban Modelleri Nasıl Stilize Edilir?

Erkek Mont ve Kaban Modelleri Nasıl Stilize Edilir?
16 Ocak 2018 11:03

Erkekler giyim eşyalarını klasik ve temiz tutmak için çok yönlü, sessiz renklerle üretme eğilimindedir. Sade kesimli denim bir kot, deri bir mont ve sağlam deri çizmeler ile zahmetsiz bir şıklığı rahatlıkla yakalayabilirler. Yine de bazı açık fikirlere ihtiyacı olanlar için önerilerimiz olabilir.

 

 

Erkek Mont Modelleri için Kış Stil Önerileri

Tüm mevsimler ve stiller için kısa ceketler ve uzun katlar bulabilirsiniz. Ancak mont modelleri kullanışlılık açısından en popüler olanıdır. Bir deri mont, her yaşta giyilebilecek formu ile adeta bir tutkudur. Kürklü erkek mont modelleri, şık olduğu kadar ekstra sıcaklık için sonbahar ve kış aylarında idealdir.

Erkek mont, ceket, trençkot, kaban veya palto gibi kat giysileri, işlev ve modanın mükemmel karışımıdır. Kıyafetinizi deriveya bomber mont ile sarın veya bir kaban ya da palto ile daha düz bir dokuma ekleyin. Yıl boyunca stil için, pamuklu kot mont veya parkalarıtercih edin. Mont modelinizin klasik veya spor olup olmadığına göre uygun stil ve renk kombinasyonlarını özgürce yaratabilirsiniz.

Yıllarca kullanabileceğiniz mont modelleri için, https://www.pierrecardin.com.tr/erkek-mont/ online alışveriş mağazasına gitmenizi tavsiye ederiz. Uzun katlar, sıcak ve çok yönlü bir şeye ihtiyacınız olduğunda elverişlidir. Mevsimlik ceketler arıyorsanız, klasik bir süet ceket gibi temiz ve basit bir şey deneyin. Kaliteli üst parçaları tercih ederek güncellenmiş siluetlerle daha şık bir görünüm seçin.