Erdoğan’ın damadı ‘paralel’ okulundan

Erdoğan’ın damadı ‘paralel’ okulundan
24 Ekim 2014 11:17

Prof. Özsoy, “Erdoğan’ın damadı Berat, hizmet okulunda okudu. O da mı haşhaşi” diye sordu.

 

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde savaş açtığı Gülen cemaatini her fırsatta yerden yere vuruyor. Cemaate daha önce ”örgüt, virüs” gibi benzetmelerde bulunan Erdoğan, daha ileri giderek ”Haşhaşiler” bile demişti. Türküye gündemine bomba gibi düşen ve bir süre önce takipsizlik kararı verilerek üzeri kapatılan 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasının ardından emniyet ve yargıda cemaatçi oldukları iddiasıyla birçok kişi tasfiye edilmişti. Ancak Erdoğan’ın en yakınındaki ismin de ”paralelci” olduğu öne sürüldü.

 

 

Cemaatçi olduğu iddiasıyla, hükümete yakın bir haber sitesindeki ve Yeni Şafak gazetesindeki yazılarına son verilen Prof. Dr. Osman Özsoy, bu iddiayı dün attığı bir tweet’le gündeme getirdi. Özsoy, Erdoğan’ın kızı Esra ile evli olan damadı Berat Albayrak’ın 1992-93 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Özel Fatih Erkek Lisesi’nde öğrenci olduğunu belirterek, sınıf öğrenci albümünü paylaştı. Prof. Dr. Osman Özsoy, mesajında ”MGK’da Erdoğan’a sorulsun: Damadın Berat, Hizmet okulundan mezun. Örgütçü mü oldu haşhaşi mi? Güzel bir öğrencimdi” yazdı.

 

 

10 yıl önce aileye girdi

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Esra, Berat Albayrak’la 2004 yılında evlendi. Berat Albayrak şu anda Çalık Holding’in CEO’su…