Erdoğan’dan sert açıklamalar

Erdoğan’dan sert açıklamalar
11 Ekim 2014 18:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde konuşuyor. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

 

Paralel yapının zehriyle uyuşmuş bazı kişiler bu Türkiye düşmanı çevrelere yalan servis yapabiliyorlar. Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye sokak serserilerinin gösterileriyle istikametini değiştirecek bir ülke değil. Bundan sonra daha sert cevap alacaklar.
Bunu yapanların huzuru çok kötü bozulacak. Egemenliğimize bayrağımıza. Bir çok yerde Atatürk büstlerini yıktılar. Kardeşliğimize yönelik hiçbir saldırı bunların karşısında asla müsamakar davranamaz.

 

“SOKAKTAKİ ŞIMARIK SERSERİLERİN KÜRT KARDEŞLERİMİZLE İLGİSİ YOK”

 

Sokaktaki şımarık serserilerin Kürt kardeşlerimizle uzaktan yakından ilgisi yok. Bu vatandaşlar sakallı vatandaşlarımıza Suudi Arabistan’dan gelenlere saldırıyorlar. Kürtçe bilmeyenler yandı. Kutsal değerlerimize saldırıyorlar. Sizin IŞİD’den ne farkınız var o da terörist sen de teröristsin. Seninki olursa iyi tetörist onunki olursa kötü terörist.

 

ÜLKEYE HİZMET VEREN DOKTORU TEHDİT EDİYORLAR

 

Hakkari’de yanıma genç bir hanım doktor geldi. Başbakanım tehdit altındayız dedi. Ne istiyorsunuz dedim. Bizi şehir içinden kurtarın dedi. Bize kampüs ve içinde lojmanlar yapın. Hastaneden evimize geçelim dedi. Hemen bir karar aldık doktor ve hemşirelerin lojmanları da oralara yapacağız. Ve yaptık. Aynı şeyi öğretmenlerimize yaptık. Ülkenin kendisine hizmet veren doktorunu tehdit ediyorlar. Polis kardeşimizin hanımı yanıma sokuldu. Baktım gözleri yaşlı. Başbakanım dedi siz geleceksiniz diye burada olaylar oldu. Beyim dışarda diye beni taciz ettiler. Bunlar nasıl siyaset yapıyorlar. Bunların temsilcileri hala barış diyorlar.