Erdoğan ve Melih Gökçek bugün kapışacaklar! Osman’ın morali bozuk!

Erdoğan ve Melih Gökçek bugün kapışacaklar! Osman’ın morali bozuk!
3 Aralık 2016 09:54

Ticaret Odası’nda (ATO) mevcut yönetimin istifası sonrasında bugün yapılacak seçimlerde Tayyip Erdoğan – Melih Gökçek çekişmesi yaşanacak. Seçimlerde Emine Erdoğan’ın dayısının oğlu Gürsel Baran ile Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek yarışacak.

 

 

 

Türkiye’nin en büyük ticaret odalarından ATO’da bugün seçim var.

 

 

Eski Başkan Salih Bezci ve yönetim kumlu üyelerinin ekim ayında istila etmesi sonrasında başlayan başkanlık ve yönetim mücadelesi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın dayısının oğlu Gürsel Baran’ın da aday olmasıyla gerildi.
Bugün yapılacak seçim için ATO kulislerinde “Erdoğan-Gökçek mücadelesi” yorumlan yapılırken eski bir ATO yönetim kurulu üyesi şunları söyledi:

 

“Bezci yönetime seçilirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le birlikte hareket etti. FETÖ’cü işadamları da aynı ekip içinde yer aldılar. Gökçek uzun süredir ATO yönetimine göz dikmişti. Oğlu Osman’ı ATO başkanlığına hazırlıyordu. 15 Temmuz sonrası FETÖ’cü işadamlarına yönelik soruşturmalar da bahane edilerek bir hamle yapıldı. Mevcut yönetim istifaya zorlandı. Başkan Bezci de dayanamadı. Yakın çevresine istifasının nedeninin üzerindeki baskılar olduğunu hep anlattı. Saray bu işe ilk başta ses çıkarmadı. Osman Gökçek kampanyası sırasında ‘Saray beni destekliyor propagandası yapmaya başladı. Bu arada AKP içinde Gökçek’e itirazlar yükseldi. Şikayetler Saray’a kadar ulaştı. Zaten Saray’ın Gökçek’le ilgili kuşkuları olduğu konuşuluyordu. İş ATO’da darbe yapmaya kadar uzanınca bir ayar verilmesi şart oldu. Bu ortamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın dayısının oğlu Gürsel Baran’ın adaylığı gündeme geldi.”

 

OSMAN’IN MORALİ BOZUK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın dayısının oğlu Gürsel Baran’ın adaylığı sonrasında kulisler hızlandı. Delegeler iki merkezden tek tek aranmaya başlandı.

 

Ankara Büyükşehir çevresi Osman Gökçek’e oy isterken, Saray’a yakın isimler Gürsel baran için oy istedi.
Baran’ın adaylığı sonrasında Osman Gökçek kanadında morallerin bozulduğu gözlenirken, seçimlerde hile yapılacağı konusunda uyarılar öne çıktı.

 

Kaynak: Aydınlık Gazetesi

 

333 1111

2222