Erdoğan: Bu sabah 04.00 itibariyle…

Erdoğan: Bu sabah 04.00 itibariyle…
24 Ağustos 2016 11:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen engelli vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin atama ve kura töreninde konuştu.

 

 

Hürriyet

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu sabah 04.00 itibariyle Suriye’nin kuzeyinde sürekli ülkemizi oradan tehdit eden terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz güvenlik güçlerimiz başlatmış durumda. Bir millet şüphesiz ki onuruyla, gururuyla vardır. Bir millet istikbal mücadelesine iman etmesiyle vardır. Şu anda da ne yazık ki Suriye’den ülkemize Gaziantep Kilis tüm bu bölgelere yapılan bu saldırılar işi bir yere kadar getirdi. Artık son dedik bu işi burada noktalanması lazım ve bu sabah 4 itibariyle süreç başladı” dedi.

 

 

İşte Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan satır başları:

 

 

 

15 Temmuz darbe girişim sonrasında şehitlerimizin sayısı dün itibarıyla 241 oldu. Tedavisi süren yaralılarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum.

15 Temmuz’u Türkiye’nin kara günü yapmaya çalışanlar karşılarında bir ve beraber millet buldular. Üsküdar’da tankın üzerine çıkan spastik engelli bir kardeşimiz orada bulanan herkesin hayranlığını kazanmıştır.

Koltuk değnekleriyle, tekerlekli sandalyeleriyle, bastonlarıyla yollara düşen engellilerimizin gösterdiği yüreklilik her türlü takdirin üzerindedir. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımız sunuyorum.

Ne FETÖ ne PKK be DAİŞ ne DHKPC, hiçbir terör örgütünün onları destekleyen hiçbir gücün bu birlik ve beraberlik karşısında başarılı olma şansı yoktur.

 

 

OPERASYON AÇIKLAMASI

 

 

 

Bu sabah 04.00 itibariyle Suriye’nin kuzeyinde sürekli ülkemizi oradan tehdit eden terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz güvenlik güçlerimiz başlatmış durumda. Bir millet şüphesiz ki onuruyla, gururuyla vardır. Bir millet istikbal mücadelesine iman etmesiyle vardır. Şu anda da ne yazık ki Suriye’den ülkemize Gaziantep Kilis tüm bu bölgelere yapılan bu saldırılar işi bir yere kadar getirdi. Artık son dedik bu işi burada noktalanması lazım ve bu sabah 04.00 itibariyle süreç başladı.

Birileri meydan okudular. Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak. Buranda sesleniyorum: Siz ne olacağınızı hesabını yapın. Türkiye’ye tehdit oluşturacak kim olursa olsun bu millet ordusuyla polisiyle korucusuyla vardır ve var olacaktır.

 

 

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-cumhurbaskani-erdogandan-onemli-aciklamalar-40206737