Erdoğan AKşener’i AK kadınlarla durduracak!

Erdoğan AKşener’i AK kadınlarla durduracak!
8 Kasım 2017 09:59

AK Parti’yi yakından tanıyan isimlerden Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti lideri Meral Akşener’in önünü kesme planını yazdı: Akşener’e karşı AK Kadınlar…

 

 

AK Parti’yi en yakından takip eden gazetecilerin başında gelenlerden Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti ve Meral Akşener planını yazdı.

 

 

Erdoğan’ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı’ndaki “Hizmet konusunda rüştünü ispat eden AK Parti, ülkemizin yönetim sistemini değiştirmek konusunda da aynı başarıyı göstermek zorundadır. Bu nedenle 2019 seçimleri en az 3 Kasım seçimleri kadar önemli olacaktır” sözlerini hatırlatan Selvi, bu sözlerle “Seçim startını verdi” dedi.

 

 

BÜTÜN YOLLAR 2019 SEÇİMİNE ÇIKIYOR

 

 

“Bütün yollar Roma’ya çıkar” hesabı, Erdoğan cephesinde bütün hesapların 2019 seçimlerine göre yapıldığını belirten Selvi, “Erdoğan, 2019 vurgusuyla bir anlamda seçim startını verirken, diğer yandan da 2018’de erken seçime gidilmeyeceğini deklare etmiş oldu” ifadelerini kullandı.

 

 

AKŞENER’E KARŞI ‘AK KADINLAR’

 

 

Erdoğan’ın “İnşallah AK kadınlarımız 81 vilayette 3 Kasım 2019’da zaferini ilan ederek yeni bir değişim dönüşümü ortaya koyacaktır” sözlerine vurgu yapan Selvi, “AK Parti’nin başarısında kapı kapı dolaşıp oy toplayan kadınların katkısı büyük. AK Partili kadınların sahaya çıkmasının bir etkisi de Meral Akşener konusunda kendini gösterecek. Belli ki Erdoğan, Akşener’in önünü ‘Ak Kadınlar’la kesmeyi planlıyor” diye yazdı.

 

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/abdulkadir-selvi/secimin-sifreleri-40637453