Engin Ardıç yine vatandaşları aşağıladı: Mallar, pazarda birbirine sürten varoşlar

Engin Ardıç yine vatandaşları aşağıladı: Mallar, pazarda birbirine sürten varoşlar
25 Mayıs 2020 08:15

Daha önce de defalarca vatandaşlara ağır hakaretlerde bulunan Engin Ardıç, bu kez de “Mallar, ergenler, pazarda birbirine sürten varoşlar” ifadelerini kullandı.Daha önce AKP’ye oy vermeyenlere çok ağır ifadelerle hakaret eden Sabah yazarı Engin Ardıç, temel ihtiyaçlarını almak için fırınlara, marketlere giden vatandaşlara ise “Ayılar, alt tabaka” ifadeleriyle hakaretler yağdırmıştı.

 

 

Daha önce AKP’ye oy vermeyenlere çok ağır ifadelerle hakaret eden Sabah yazarı Engin Ardıç, temel ihtiyaçlarını almak için fırınlara, marketlere giden vatandaşlara ise “Ayılar, alt tabaka” ifadeleriyle hakaretler yağdırmıştı.

Ardıç, bugünkü yazısında da vatandaşları aşağıladı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Engin Ardıç, “Sıkıntı verdi” başlıklı yazısında vatandaşlar için “Mallar, pazarda birbirine sürten varoşlar” ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Ardıç’ın bugünkü yazısından ilgili kısımlar şöyle:

“Profesörler sıkıntı verdi. Bir de yatak reklamı. ‘Evde yapacak iş bulamıyoruz’ deyip de iki satır kitap okumayı bir türlü akıllarına getiremeyen mal ergenler sıkıntı verdi. Bir türlü laf anlamayan, maske takmayan, çarşıda pazarda sürekli birbirine sürtünen varoşlar sıkıntı verdi. Ağzını kapatıp burnunu açan lumpenler sıkıntı verdi.”