Enerjisa online hizmetlerinde neler var?

Enerjisa online hizmetlerinde neler var?
13 Ekim 2018 12:20

Enerjisaonline işlem merkezini kullanarak ihtiyaç duyduğunuz pek çok farklı işlemi online ortamda gerçekleştirebilirsiniz. Kişiye özel olarak oluşturulan elektrik abone numaranızı öğrenebilmek de Enerjisaonline işlem merkezi sayesinde mümkündür. Elektrik faturanızın üzerinde yer alan bu numaraya ulaşamıyorsanız, adresinize fatura gelmesini talep etmediyseniz veya elektrik aboneliği numaranızı unuttuysanız abone numaranızı Enerjisaonline işlem merkezinden öğrenebilirsiniz.

 

 

 

Dijital platformlar üzerinden elektrik aboneliğiniz ile ilgili online işlem yaptığınız zaman herhangi bir merkeze gitmenize ve sıra beklemenize gerek kalmaz. Abonelik numarası öğrenmek dışında Enerjisaonline işlem merkezini kullanarak aynı zamanda faturalarınızı da ödeyebilirsiniz. Elektrik faturalarınızı online ortamlarda ödemek istediğiniz zaman dilerseniz bankanıza otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz.

 

Böylelikle her ay elektrik fatura borcunuzu takip etmek ve ödemek için ek bir çaba sarf etmemiş olursunuz. Bu durum aynı zamanda ödemeyi unuttuğunuz faturalarınızdan dolayı sürpriz faturalar ve sonuçlar ile karşılaşmanızın da önüne geçecektir.

 

Elektrik Abone Numarası Ne İşe Yarar?

Elektrik abone numarasını öğrendikten sonra bu numara üzerinden ihtiyaç duyduğunuz ilgili işlemleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Bu işlemler arasında mevcut elektrik borcu sorgulama, fatura ödeme ve abonelik nakli gibi işlemler yer almaktadır. Enerjisa’nınonline işlem merkezinden yararlanabilmek için elektrik abonelik numaranız ve üyeliğinizden başka bir şeye ihtiyacınız olmaz. Enerjisa’nın resmi internet sitesinden tek seferlik oluşturduğunuz üyeliğiniz ile elektrik aboneliğinize ilişkin olan işlemleri aynı üyelik ile yapmaya devam edebilirsiniz.

Enerjisaonline işlem merkezini ve abonelik numaranızı kullanarak dijital ortamlardan yararlanarak elektrik aboneliğinizi farklı bir adrese taşıyabilirsiniz. Böylelikle siz taşınma işleminize konsantre olurken elektrik aboneliğiniz ile ilgili nakil işleminiz önceden başlatılır ve yeni adresinize gittiğiniz zaman diğer işlerinize vakit ayırmaya başlayabilirsiniz.

Uzun kuyruklar beklemekten sizi kurtaran Enerjisaonline işlem merkezini kullandığınız zaman faturalarınızı düzenli olarak takip etmeye başlayabilirsiniz. Zamandan büyük ölçüde tasarruf elde edebilmenizi sağlayan Enerjisaonline işlem merkezini kullanmanız tamamen ücretsizdir. Ücretsiz bir şekilde oluşturduğunuz hesabınız ve elektrik abonelik numaranız sayesinde tüm işlemleri hızlıca yapmaya başlayabilirsiniz.

 

Kurumsal Elektrik Abonelikleri ile İlgili İşlemler

Kurumsal elektrik aboneliklere ait olan işlemler de Enerjisa’nınonline işlem merkezinde gerçekleştirilebilmektedir. Kurumsal elektrik aboneliğinize ait olan özel numaranızı kurumunuz adına gelen faturanızdaki tesisat numarası bölümünden öğrenebilirsiniz.

Kurumsal abonelikler söz konusu olduğu zaman elektrik aboneliği numarası “tesisat numarası” olarak adlandırılır. Dilerseniz tesisat numaranızı da Enerjisa internet sitesi üzerinden öğrenmeyi deneyebilirsiniz.

Bireysel ve kurumsal elektrik aboneliğiniz ile ilgili tüm işlemleri gerçekleştirebilmek ve abone no öğrenmek içinEnerjisa’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca ulaşabileceğiniz internet sitesini kullanarak nerede olursanız olun elektrik aboneliğiniz ile ilgili işlemleri hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.