En Şık Gümüş Tektaş Modelleri İnternette!

En Şık Gümüş Tektaş Modelleri İnternette!
21 Eylül 2018 12:47

Tek taş yüzükler evlenme tekliflerinin ve yıldönümlerinin vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Pırlanta ve altın materyal kullanılarak dizayn edilen tek taş yüzükler elbette hatırı sayılır bir meblağı gerektiriyor. Ancak artık alternatif modellerin de dizayn edilmeye başlandığını belirtebiliriz. Bu tasarımlar gümüş tek taşadını taşıyor ve pırlanta tektaşlardan çok daha uygun fiyatlar eşliğinde satışa sunuluyor.

 

 

Öncelikle bilinmesi gereken husus bu özel tasarımlarda kullanılan taşların gerçek pırlanta olmadığıdır. Ancak dışarıdan bakıldığında pırlantadan hiçbir farkı olmadığı için gerçek pırlanta olmadığının anlaşılması da pek mümkün olmuyor. Aynı zamanda altın yerine beyaz altın görünümlü olan gümüş materyal kullanılıyor. Gümüşün göz alıcı parlaklığını her yönüyle yansıtan tasarımlar tek taş pırlanta yüzükleri aratmıyor.

 

Şıklığı ile Göz Kamaştıran Gümüş Tektaşlar

 

Taşın kesimi ve berraklığı sayesinde pırlanta görünümü sergiliyor olması, çok sayıda kişinin tercihini bu özel tasarımdan yana kullanmasını beraberinde getiriyor. Bu arada ustalıkla işlenerek klasik tektaşlardan çok daha farklı bir duruş kazandırılmış olan modeller de seçenekler arasında mevcut. Aslında tüm bu modelleri internetten çok daha kolay bir şekilde temin etmek de mümkün olabiliyor.

 

Online sipariş yöntemi ile yorulmadan ve zaman kaybetmeden tasarımların adrese kadar ulaşması mümkün! Kuyumcular arasında mekik dokuyarak şık bir tasarım aramaktan çok daha cazip bir yol olan bu yöntemle eşinize ya da sevgilinize özel günlerde özel bir hediye de almış olacaksınız.

 

Gümüş malzemenin büyük bir ustalıkla işlendiği yüzük modellerine eylulalyans.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Çiftler son yıllarda tercihini genellikle bu siteden yana kullanıyor. Bu sayede muazzam bir şıklık sunan tasarımlar için daha uygun fiyatlarla ödeme yapma imkanını elde edebiliyor. Elbette bu tasarımların fiyatları değişkenlik gösteriyor. Fiyat bakımından net bir rakamdan söz etmek yanıltıcı olur.

 

Tasarımda kaç ayar gümüş kullanıldığı ya da işçilik gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak ödenmesi gereken ücret de değişkenlik gösteriyor. Ancak Eylül Alyans firmasının yıl boyunca gayet makul fiyatlar sunduğundan da söz etmek lazım. Minimum rakamlarla ödeme yaparak şık bir tasarıma sahip olmak isteyenler rotasını bu adrese çeviriyor.

 

Kaynak: https://www.eylulalyans.com/gumus-tektaslar