En sevilen kız çocuk oyunları

En sevilen kız çocuk oyunları
24 Mart 2018 16:24

İnternet, günümüzde farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Bu nedenle çok küçük yaştaki çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş aralığına hitap etmektedir. İnternetin bilgi alma, haberleşme imkanlarının yanı sıra eğlence alanında kullanımı da oldukça yaygındır. Bu da çoğu zaman online oynanabilen oyunlar ile sağlanmaktadır.

 

 

 

 

Bilgisayarlara kurulumu gerçekleştirilerek oynanan oyunların yanı sıra bir de online oyunlar yer almaktadır. İnternet dünyasında sayıları her geçen gün artış gösteren oyun siteleri içerisinde 7’den 70’e herkes için oyun seçenekleri bulunmaktadır. Çocuklar tarafından günde defalarca ziyaret edilen bu sitelerde en popüler kategoriler arasında kıyafet giydirme oyunları yer almaktadır.

 

Kız Çocuk Oyunları

Oyun sitelerinde genellikle kız çocuk oyunları genel başlığı altında gösterilen bu kıyafet giydirme oyunları, hem kız hem de erkek çocuklar tarafından sevilerek oynanmaktadır. Üstelik aynı zamanda yetişkinler bile zaman zaman renkli tasarımları, eğlenceli ara yüzleri ile bu oyunlarda vakit geçirmekten kendilerini alıkoyamamaktadır.

 

Eski zamanlarda dergilerden çıkan manken üzerine kıyafet kesilerek yapıştırılan oyunlar giysi oyunları kategorisi ile internete taşınmaktadır. Böylece gerçek hayatta kes – yapıştır şeklinde oynanan ve eski dönemlerde çok sevilen bu oyun, günümüzde artık bilgisayarlar aracılığı ile oynanmakta ve büyük ilgi görmektedir.

 

Kıyafet Giydirme Nasıl Oynanır?

Google aramalarında “kıyafet giydirme” şeklinde aratıldığında yüzlerce farklı oyun sitesinde binlerce bu tarz oyun bulunmaktadır. Mouse yardımı ile kontrol edilen bu oyunlarda gardolaptan kıyafet seçilip sizlere verilen manken kızın kombinin yapma, saçını, makyajını seçme, ayakkabı ve diğer aksesuarları ile kızı süsleme mantığı üzerine kurulu oyunlardır. Kimi oyunlarda ise çocuklara başta bir kombin verilip daha sonra bu kombini yapması istenmektedir. Böylece hafıza geliştirme konusunda da yardımcı olabilecek nitelik taşımaktadır.

Online oyunlar, herkesin büyük ilgisini çekmekte ve keyifli vakit geçirmek için en eğlenceli yol olarak görülmektedir. Eski zamanlarda online bilgisayar oyunları olarak geçen bu oyun, günümüzde dokunmatik akıllı telefonlarla da oynanmaktadır. Genel mantık aynı olsa da, ara yüz, menü, yapılabilecek faaliyetler gibi seçenekler oyundan oyuna göre değişmektedir. Kız çocuklarının daha çok ünlü çizgi film kahramanlarını giydirme fırsatı buldukları oyunlar ilgisini çekmektedir.

Bilgisayardan veya akıllı telefonlardan istediğiniz her an, her yerde oynayabileceğiniz bu oyunlar için internet bağlantısı olması yeterlidir. Tamamen ücretsiz olarak oynanan giydirme oyunları, ücretsiz oynanma imkanı sağladığı için de birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Çoğunlukla ücretsiz oynanan bu oyunlardan bazıları içinse ödeme yapmak gerekmektedir.

 

LoveDance’i Google Play ve App Store’dan hemen ücretsiz indirebilirsiniz;

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/love-dance/id1033815469?l=tr&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitfun.cubizone.love&hl=tr