En Özel Anneye Hediye Seçenekleri Qtoo’da!

En Özel Anneye Hediye Seçenekleri Qtoo’da!
6 Mayıs 2018 10:44

Anneler Günü yaklaştıkça iyiden iyiye hediye seçme telaşına düştünüz, değil mi? Yıl boyunca bir türlü zaman bulup da doğru hediyeyi alamadınız ve zaman baskısı en özel anneye hediye seçme stresiyle birleşti. Bebekliğinizden beri her türlü kahrınızı çeken, her daim en büyük destekçiniz olan ve size her şeyin en iyisini, en güzelini yakıştıran annenize anlamlı bir teşekkür etmek, onu Anneler Günü’nde mutlu görmek en büyük isteğiniz.

 

 

Bu yıl şöyle “Daha farklı bir armağan seçeyim.” diyorsunuz belki, üzerinde düşünülmüş, özenle seçildiği bir anneler günü hediyesiyle annenize ne kadar çok sevildiğini ve sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirmek istiyorsunuz. Her ne kadar “Armağana gerek yok.” dese de, anneniz için bugünün aslında ne kadar önemli olduğunu da elbette biliyorsunuz. İşte Qtoo farkıyla, anneye alınabilecek en incelikli hediye alternatifleri…

 

Seçimlerin En Özeli : Anneye Alınacak Hediyeler

 

Anneler Günü için geri sayım çoktan başlamışken anneniz için en özel armağanı bir türlü bulamadıysanız, Qtoo.com.tr adresinde sizi karşılamaya hazırlanıyor. Mutfağına, sofra sunumlarına özen gösteren bir anneniz varsa ona alacağınız özel tasarım baharat değirmenlerini, kuğu peçetelikleri, Türk kahvesi fincan takımlarını, sunum tabaklarını veya 3 katlı taş pastalıkları mutlaka çok beğenerek kullanacaktır. Kişisel bakımına düşkün ve çocuklarına, torunlarına karşı özenli bir görünümde olmaktan hoşlanıyorsa, annenize Qtoo’nun çok beğenilen güzellik setini, makyaj kutusunu, cep aynasını veya aynalı ruj kutusunu alarak onu çok mutlu edebilirsiniz.

 

Anneniz salonunda zaman geçirmeyi ve konuk ağırlamayı çok seviyorsa Qtoo’nun özel tasarım mumluklarını, şamdanları, fotoğraf çerçevelerini, zigon üstü çerçeve ve notlukları salonuna çok beğenerek yerleştirecektir. Kişisel eşyalarını yanında derli toplu taşıyabilmeye ihtiyacı varsa, annenize gözlük kabı, bozuk para cüzdanı veya portatif manikür seti armağan ederek yüzünü güldürebilirsiniz. Giysilerini takılarla kombinlemekten hoşlanıyorsa da annenize alacağınız özel yüzük tutucu veya mücevher kutusu da anneniz nazarında çok makbule geçecektir. Oturma odasında kitap okumayı ya da dizi izlemeyi seviyorsa odanın ambiyansına sıcaklık katacak dekoratif mum figürler, manyetik kum saatleri veya duvarları süsleyecek dekoratif aynalarla anneniz çok mutlu olacaktır.

 

Anneye Hediye Seçmede En Doğru Adres

 

Anneler Günü gitgide yaklaşırken “Annem hem armağanı çok beğensin, hem tasarımı ve kalitesiyle özel bir armağan olsun; zarif, şık ve anlamlı bir hediye olsun.” diyorsanız Qtoo tüm istek ve beklentilerinize cevap veriyor. Yılların perakende ve tasarım deneyimini gusto ve özel ürün kalitesiyle harmanlayan Qtoo, anneniz için en çekici ve özel armağan alternatifleriyle sizi bekliyor. Annenizi mutlu etmek ve ona sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirmek için Qtoo’nun annelere özel armağan seçeneklerini şimdi inceleyebilirsiniz.