En Kaliteli Keten Kumaşlar

En Kaliteli Keten Kumaşlar
10 Kasım 2020 15:33

Keten kumaş her zaman en sağlıklı olan kumaşlardan birisi olarak bilinmektedir. Özellikle ham ketenden üretilen kumaşlar özellikle yaz günlerinde sağlıklı kullanımı ile sıklıkla tercih edilmektedir. Her tür ihtiyaç için kullanılabilen keten kumaş türleri giyimden döşemeye kadar her alanda karşımıza çıkmaktadır.

Ham keten kumaş değerli ve özel bir kumaş türüdür. Herhangi bir işlem görmemiş olan bu kumaş kese yapımında ve koltuk döşeme ve kırlent yapımında kullanılmaktadır. Naturel keten kumaş olarak ta bilinen kumaş türü herhangi bir boya vb. işlem göremediği için hep aynı renkte bulunmaktadır. Açık tonlarda olan keten kumaşlar kolay kullanımı ve sağlıklı yapısı ile ev ve işyerlerinde her alanda kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Sıcak havalarda terletmeyen ve sağlıklı yağısı nedeni ile özellikle bahçe mobilyalarında tercih edilen keten kumaşlar güneş gibi dış etkenlerden etkilenmeyen uzun ömürlü olan ürünlerdir.

Lüks Kumaş İle En Kaliteli Kumaş Çeşitleri

Ülkenin ne büyük kumaş üreticilerinden birisi olan Lüks Kumaş firması retmiş olduğu tüm ürünleri online satış imkanı ile sizlere sunmaktadır. İsterseniz parça olarak isterseniz toplu alımlar için Lük Kumaş resmi sitesinden online alışveriş yapabilirsiniz.

Siteye giriş yaptığınızda ihtiyacınız olan tüm kumaş türlerini inceleyebilirsiniz. Her tür kumaş için en uygun fiyatlardan ürün satın alabilirsiniz. Sizlere sunulan ham keten kumaş türleri en uygun fiyatlarla Lüks Kumaş tarafından satışa sunulmaktadır.

 

Tüm Ürünleri İncelemek İçin: https://lukskumas.com/tr/fabric/6301/ham-keten-kumas.html