En kaliteli filmler

En kaliteli filmler
21 Mayıs 2017 19:16

Film izlemek büyükler için olduğu kadar küçükler için de çok güzel bir zevk. Televizyonda çizgi film devamlı izliyorlar.

 

 

 

Ancak sinemaya giderek film izlemek ya da günlük izledikleri çizgi filmlerden farklı senaryoda filmler izlemek onların hem daha çok eğlenmesine hem de izlediklerinden daha çok zevk almasına neden oluyor. Animasyon filmler ise hem çocukların çok güzel vakit geçirmesini sağlıyor. Hem de aileleri çocuklarını sinemaya götürmeleriyle ilgili teşvik ediyor. Çünkü animasyon filmleri küçüklerin olduğu kadar büyüklerinde ilgisini çekiyor ve büyüklerde animasyon filmlerini seviyorlar.

 
Animasyon filmler her sene birçok sayıda vizyona giriyor. Her biri ayrıca ses getiriyor. En son vizyona giren animasyon filmlerinden bir tanesi de Patron Bebektir. Patron Bebek animasyonu oldukça eğlenceli bir filmdi. Filmin kurgusuna göre bebeğin dünyaya gelmesi ve küçük kardeşinin onu kabullenememesi yatıyordu. Filme göre bebek bir şirketin patronuydu ve müdür olmak için dünyada bir göreve gönderilmişti. Bu görev için bir ailede dünyaya gelmişti. Ve bebeğin abisi bebeğin bu durumunu öğrenmişti. Önce annesine söylemek istedi. Ancak daha sonra bebeğin evden gitmesi için bebeğe yardım etmeye başladı. Sonunda bebek başarılı oldu ve artık patron bebek olmayı başardı. Bunun için de evden ayrılma zamanı gelmişti. Ailenin aklından tamamen bebek silindi. Ancak abi bebeğin hafızasından silinmesini istemedi. Hiçbir şekilde bebeği istemeyen, hatta ondan nefret eden abi daha sonra ona bir mektup yazdı ve onu geri çağırdı. Bunun üzerine bebek yeniden dünyaya geldi ve çocuk mutlu oldu. Bu şekilde bir hikaye olarak anlatılan hikayede aslında abi olan büyümüş baba olmuş ve kızına bu olanları bir masal gibi anlatıyordu. Bunların gerçekliğinden ise emin değildi. Belki de kendi hayal gücüydü.

 
Moana ise bir Disney prensesidir ve Disney Chanel’in bu seneki en çok beğenilen animasyon filmi olmayı başarmıştır. Moana ise bir kabilede yaşamaktadır ve denizlere açılmak istemektedir. Ancak babası ona izin vermezken, büyükannesi onu denizlere açılması konusunda yönlendirmektedir. Çünkü büyük annesinin dediğine göre tanrı Moana’yı seçmişti. Mobly doğa tanrıçasının kalbini çalmış. Bunun için de tanrı kızmıştı. Ve dünya gün geçtikçe kuruyordu. Moana ise kalbi yerine koymak için Mobly ile buluşması ve kalbi onun yerine koymasını sağlaması gerekiyordu. Mobly en başta bu teklifi kabul etmese ve Moana’yı çok fazla atlatmaya çalışsa da sonunda Moana ile araları düzelmişti. Hatta Moana pes ettiğinde dahi Mobly onu geri döndürmüştü. Sonunda başarıya ulaştıklarında ise Mobly sihirli kılıcına kavuşmuş, Moana da ailesiyle birlikte denizde balık avlamaya çıkmıştı.

 
Hem Moana hem de Patron Bebek 2017 yılında vizyona giren animasyon filmlerdir. 2017 animasyon film izle diyerek bu filmleri isterseniz online olarak isterseniz de indirerek izleyebilirsiniz.

 
Romantik filmler ise birçok kişinin favorisidir. Hele romantik komedi özellikle vazgeçilmezdir. Dünyaca ünlü romantik filmlerin başında Forrest Gump geliyor. “Koş Forrest Koş” repliği ile ünlenen ve bir çocuğun ayakları tutmazken nasıl hızlı bir koşucu olduğunu gösteriyor. Film senaryosuna göre Forrest’in ayakları tutmuyordur. İlk olarak okul servisinde tanıştıkları kıza bir ömür boyu aşık kalmıştır. Küçük yaşlarda da ilk olarak onunla koşmaya başlamıştır. Filmde ikisi birlikte ağaçtatır. Bir takım yaramaz çocuk gelerek Forrest ve kız arkadaşıyla uğraşmaya başlamaktadır. Bu sahnede kız Forrest’ın koşmasını söyler ve arkasından “Koş Forrest Koş” diye bağırır. Bu sahne önemli bir repliğe imza atmıştır. Daha sonra Forrest ve aşık olduğu kız ayrı düşmek zorunda kalmıştır. Ancak aşık olduğu kadının hiçte masum kalmamış.
En iyi romantik filmlerden bir tanesi de Titaniktir. Herkesin beğendiği ve adından da çok fazla söz ettiren Titanik’in o gemideki müthiş sahneyi kim bilmez ki? Ve kim bu sahneye aşık olmaz ki? Bu filmlerin hepsi tek tık kadar uzağınızda. Film izle diyerek bütün filmleri online olarak izleyebilirsiniz. Filmleri online olarak izlediğinizde film zaman zaman duraksayabilir ve film izlerken film takılabilir. Ancak filmi indirerek izlerseniz filmi indirmek biraz zaman alsa da izlerken film hiç duraksamaz ve duraksız bir film izlemiş olursunuz. Bu açıdan indirerek izlemek her zaman için tercih ve tavsiye edilendir.