En iyi balayı mekânları

En iyi balayı mekânları
2 Mart 2019 13:00

Balayı, evliliğe merhaba demiş olan çiftlerin evli olarak çıktıkları ilk özel tatildir. Bu yüzden balayı için tercih edilen mekânların ve otellerin de özel olması gerekmektedir. Kıbrıs otelönerileri yeni evli çiftlerin özellikle son yıllarda oldukça rağbet gösterdiği mekânlardan biridir. Balayı tatillerinde Kıbrıs’taki en iyi otelleri tercih eden çiftler ziyaretlerini büyük oranda ilerleyen döneklerde yinelemektedir.

 

 

 

Balayı tatillerinde güneş, kum, sıcak bir hava hayal eden çiftler için yaz düğünü yapmak bir gelenek haline gelmiştir. Düğünlerden sonra ise hayal edilen temiz bir deniz, mavi ve yeşilin aynı anda ayaklar altına serilmesi Dome Hotel imkânlarıdâhilindedir. Kıbrıs otellerinden olan Dome Hotel Girne’de bulunmaktadır.

Balayı Tatili İçin Öneriler

 

Girne merkezinde yer alan otel için tesiste tatil yapan önceki çiftlerin iyi şekilde yorumlar bıraktıkları bilinmektedir. Bunun yanı sıra erken rezervasyonlarda iyi fiyat alınması da mümkündür. Dome Hotel ile gerçekleşecek balayı tatili için otelin pek çok aktivite önerisi ve olanağı bulunmaktadır.

 

Balayı tatiliniz için Girne otelleri arasından DomeHotel’i seçerek muhteşem bir deniz manzarası elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra otel içerisinde özel bir Casino da yer almaktadır ayrıca otelin Kıbrıs’ın en eski otellerinden biri olması itibarının artmasını sağlamaktadır. Bu sayede otelin konser, organizasyon ve animasyon gibi bol eğlenceli olanaklarından yararlanılarak balayı tatilleri geçirilebilmektedir.