En işlek caddede çıplak banyo

En işlek caddede çıplak banyo
1 Mart 2015 15:50

Manisa ve ilçelerinde sürücülerin dikkatsizliğinden kaynaklanan kazalar, İl Emniyet Müdürlüğü’nün MOBESE kameralarına takıldı.

 

 

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla, otomobil sürücülerinin dikkatsizliğinden kaynaklanan kazaların MOSEBE görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görüntülerde çoğunlukla otomobil sürücülerinin trafik kurallarını ihlal etmesiyle yaşanan kazalar dikkat çekti. Görüntülerde Yunusemre İlçesi Horozköy Meydanı’nda park ettiği yerden kontrolsüz çıkış yaparak bir motosikletin motosiklete çarpması, yine aynı ilçede kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobilin motosikletli kuryeye çarpıp, yaralanmalarına neden olmalarının yer aldığı görüldü. Şehzadeler İlçesi’nde kontrolsüz bir şekilde dönüş için manevra yapan otomobilin yol kenarında bekleyen başka bir otomobile arkadan çarpması da görüntülerde yer aldı.

 

 

Kazaların yanı sıra Şehzadeler’deki Ulupark Park’ta, yolun kenarında bulunan bir çeşmede çıplak olarak yıkanan yaşlı bir adamın da MOBESE kameralarına takıldığı görüldü. Görüntülerden, bir trafik polisi yaşlı kişiyi uyararak çeşmenin içerisinden çıkarttırken, çevredekilerin de başlarını çevirerek bakmamaya çalıştığı görüldü. Çeşmede çırılçıplak yıkanan kişinin sokaklarda yaşayan akli dengesi yerinde olmayan bir kişi olduğu öğrenildi.