En Etkili Zeka Oyunları

En Etkili Zeka Oyunları
8 Ağustos 2020 12:24

En son çıkan, en etkili zeka oyunlarını satın alabileceğiniz eğitim dizayn size bu konuda çok farklı alternatifler sunmakta. Gerek tek başınıza gerek, ailenizle geçirebileceğiniz keyifli anlar için sizi de sayfamızı incelemeye bekliyoruz.

Zekâ ve dikkate dayalı oyunlar denilince akla gelen zekâ oyunları, sizin için farklı dünyaların kapılarını aralıyor. Hafıza, dikkat, mantık, zekâ… gibi yeteneklerinizi sonuna kadar kullanabileceğiniz bu oyunlar, eğitim dizayn farklıyla en kısa zamanda elinize ulaşacaktır. Hem beyin jimnastiği yapıp hem kendinizi test ederek hafızanızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Üstelik yaş sınırlaması olmaksızın 7’den 70’e herkese hitap edecek bir oyun bulacaksınız mutlaka sitemizde. Zeka oyunları satın al, hem kendini sına hem de arkadaşların veya ailenle muhteşem anlar yaşa!

           Ne kadar küçük yaşta başlarsak, o kadar geliştirebiliriz zekâmızı!

6. yüzyılda Hindular tarafından oynanıp, sonrasında dünyaya yayılan Satranç, bilinen zekâ oyunlarının en başında gelir. Çocuklarımız için de oldukça geliştirici olan bu oyunu, eğitim dizayn aracılığı ile mutlaka edinerek, çocuğunuza erken yaşta zeka geliştirme fırsatı sunmuş olursunuz. Unutmayın ki, çocuklar küçük yaşta her şeyi çok daha çabuk kaparlar, beyinleri gelişmeye çok müsaittir. Onlar için bir zekâ oyunu satın al ve gerekli bilgileri ver ve nasıl Şah / Mat edilir kısa zamanda size öğretsinler. Var olan yeteneklerini geliştirdikleri gibi, yeni yetenekler edinsinler. Hızlı ve doğru karar verip, önceden plan yaparak hareket etmeyi erken yaşta öğrensinler. Bilgi, zekâ ve becerilerini kullandıkça kendilerine olan güveni artsın.

Ayrıca zekâ oyunları çok büyük dikkat gerektirdiğinden, çocuklar dikkatlerini bir konuda yoğunlaştırıp, konsantre olmayı öğrenirler. Bu yoğunlaşma onların okul ve derslerine de olumlu yönde yansır. Ezberci yaklaşımı bırakarak, sorgulamaya, sebep ve sonuç ilişkisini karşılaştırmaya başlarlar. Sorgulayan, araştıran bireyler ise her zaman her konuda başarılı olurlar. Unutmayın, çocuklarınız bu zekâ oyunlarını defalarca tekrar oynamak isteyecekler, maximum sabır gösterin ve onu başarısından dolayı mutlaka kutlayın, böylelikle duygularını çok daha rahat şekilde dile getirebilirler. Bu bağlamda, eğitim dizayn size çocuk zeka oyunları olarak, 2 yaşından 9 yaşına kadar birçok alternatif ürün sunmaktadır.

           Yılbaşı, Doğum günü gibi özel günlerin kurtarıcısı!

            Eğitim dizayn geldi, yılbaşında çekirdek yiyip, Tombala oynamak tarihe karıştı. Artık tüm aileler, zekâ oyunları başında toplanıyor. Grupla oynanan veya tek başına oynanan bu zekâ oyunları, artık bir tık ötenizde! Üstelik ; Satranç, Zingo, Abalone, Kakuzu, Dixit, Dobble, Kulami, Dizios, Skippity, Pentago, Look Look, Rondo Vario, Shapy, Candy Şeker Oyunu, Surakarta, Mangala, Pyloss Oyunu, Whatzizz ir …vs gibi onlarca çeşidiyle büyülüyor. Sen de kendine uygun zeka oyunları satın al, hafızanı test et! Konsantrasyonun gücünü kullan ve rakibini Mat et!

r1

Üniversiteliler, bu zekâ oyunları mutlaka sizin de ilginizi çekecek!

            Zeka oyunu satın al, öğrenci evin bir beyin ve hafıza fırtınasına ev sahipliği yapsın! Sevgili Üniversite öğrencileri, artık dersten arta kalan vakitte tembel tembel kâğıt oyunları oynamak tarihe karıştı! Eğitim dizayn sayesinde, siz ve arkadaşlarınız arasında şiddetli zekâ rüzgârları esecek. Bu oyunlar sizleri geliştirmekle kalmıyor hem de eğlence dünyasını sonuna kadar ayaklarınızın altına seriyor. Sen de Zeka oyunu satın al, paranı boşa harcamayarak aileni sevindir. Üstelik oldukça kaliteli malzemelerden üretilen bu oyunlar, temiz kullanıldığı takdirde sizden sonra kullanacakları da mutlu eder.

Ahşap Bloklar, ahşap puzzle’lar, yaşa göre zekâ oyunları, grupla oynanan zekâ oyunları ve tek kişilik zekâ oyunları olarak birçok seçeneğimiz mevcuttur. Deneyimli ve güler yüzlü çalışanlarımız sayesinde, istemiş olduğunuz ürünün paketlenme ve teslimatı en kısa zamanda adresinize yapılır. Çocuklarınız, arkadaşlarınız hem eğlenir hem öğrenir.

Ayrıca, özel günlerde sevdiklerinize zeka oyunları satın al, hem farklı bir hediye vermiş ol, hem de eğlenirken seni hatırlasın! İster doğum günü, ister evlilik yıldönümü, ister içinizden geçen herhangi bir an… Zekâ oyunlarının zamanı yok! Bol kahkaha dolu, farklı geçmesini istediğiniz zamanlar için tercihiniz, eğitim dizayn olmalıdır.

r2

 

Geniş ürün yelpazesiyle, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile şimdiden zekâ oyunları konusunda 1 numara olmaya aday. Üstelik sadece zekâ oyunları değil, Robotlar, Eğitim araçları, Anaokulu Malzemeleri ve Teknoloji ürünleri olaraktan çeşitli ürünlerimiz bulunmaktadır. Yazı tahtası, mantar pano, okul sırası, çizim masası gibi okul mobilyalarının dışında ayrıca, eğitim amaçlı robotlar, insansı robotlar, oyuncak robotlar… Gibi çok geniş bir robot kategorimiz de bulunmaktadır.

En uygun fiyatlarla sen de zeka oyunları satın al, hem cebin hem yüzün gülsün! Çin malı oyuncak ve oyunların ülkemizde bolca bulunduğunu ve bu oyuncakların bebek ve çocukların sağlığı ile nasıl oynadığını düşünecek olursak, satışını yapmakta olduğumuz bu oyuncaklar ve oyunlar sizler ve çocuklarınızın sağlığı için 0 zararsız maddeler içermektedir. Birinci sınıf malzeme kullanılarak üretilen bu oyuncaklar, çocuklarınızın sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmez. Siz de bu zekâ oyunları ve diğer ürünlerimizden faydalanmak isterseniz en kısa zamanda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

https://www.egitimdizayn.com/akil-ve-zeka-oyunlari