En çok tercih edilen Giyotin Cam Sistemleri

En çok tercih edilen Giyotin Cam Sistemleri
8 Nisan 2019 18:51

Son yılların popüler sistemleri arasında yer alan giyotincam modelleri giderek daha popüler bir alanda alıcılarla buluşuyor. İlk çıktığı zamanlarda nispeten pahalı olan bu modeller günümüz itibariyle çok daha uygun fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Hem kamusal hem de kişisel alanlarda monte edilip uygulanabilmesi giderek daha yaygın olarak görülmesini de olanaklı hale getiriyor. Panellerden oluşan giyotin cam sistemlerinin uzun yıllar daha müşterilerin alışveriş listelerinde yer alması bekleniyor.

 

 

Uzaktan Kumandalı Giyotin Cam Sistemleri

 

Özellikle kafe, restoran ve lokanta gibi alanlarda tercih edilen uzaktan kumandalı giyotin cam sistemleri birçok farklı kullanım avantajını da beraberinde getiriyor. Ambalaj içeriğinde hem garanti belgesi hem de kullanım talimatları yer almaktadır. Garanti süreleri 3 yıl ile 5 yıl arasında değişkenlik göstermektedir. Bu da çok daha hesaplı kullanımlar için idealdir. Kullanım talimatlarında uzaktan kumanda tuşlarının tam olarak ne işe yaradığı da görselleri ile birlikte anlatılıyor. Kumandanın tek tuşu ile birlikte açılma, yarı açılma ve kapanma gibi ek özellikler saniyeler içinde devreye sokulmaktadır.

 

Kafelerin Bir Numaralı Tercihi: Motorlu Cam Sistemleri

 

Kafelerin sıklıkla tercih ve talep ettiği motorlu cam sistemleri sabit ve hareketli panelleri ile beraber tam anlamıyla bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Aynı zamanda terası bulunan kafelerin yağışlara karşı korunaklı hale getirilmesi bu giyotin sistemleri vasıtasıyla sağlanıyor. Bu modeller de uzaktan kumandalar ile yönetilebilmektedir. Yağmur başladığı anda hareketli paneller kapatılarak sabit camlarla yan yana getirilmektedir. Aynı unsurlar şiddetli esen rüzgarlara karşı da ekstra koruma sağlamaktadır. Güneş ışığından da tam olarak faydalanmasını sağlayan motorlu cam sistemleri kafelerin daha fazla müşteri çekmesini sağlamaktadır.

 

Giyotin Sistemlerinde Temperli Cam Dönemi

 

Teknolojinin gelişmesi ve indirimlerin artması ile birlikte giyotin sistemlerinde temperli cam dönemi başlamış oldu. Üst üste bindirilmiş camlar çok daha dayanıklı ve güvenli kullanımlar için ideal bir kullanım hacmine sahiptir. Garanti süreleri de aynı oranda fazladır. Bakımı ve temizliği son derece kolay olan temperli cam sistemlerinde toplamda iki ya da üç panel olmaktadır. Bu panellerden birinin sabit ikisinin hareketli olması kullanım kolaylığı sağlamaktadır.   Detaylı bilgi ve iletişim için lütfen https://www.winperax.com u ziyaret ediniz.