En Beğenilen Bebek Partisi Konseptleri

En Beğenilen Bebek Partisi Konseptleri
8 Mart 2018 08:10

Aileye yeni bir bebeğin katılma heyecanını taşıyan çiftler, bu mutluluklarını çeşitli etkinlikler ile sevdikleriyle paylaşmak istemektedir. Son yıllarda yurt dışında çok trend olan bebek partileri, Türkiye’de de ilgi görmektedir. Özellikle birçok ünlü ismin çeşitli bebek partisi haberlerinin basına yansımasının ardından bebek partisi düzenleme fikirleri giderek artış göstermektedir.

 

 

İster evinizde isterseniz bir mekanda verebileceğiniz bebek partilerinin konseptleri tamamen size kalmış. Sadece doğuma kısa bir süre önce verilen baby shower partileri değil, günümüzde cinsiyet öğrenme partisi gibi çeşitli etkinliklerle de hem hamilelik daha keyifli bir hale gelmekte hem de ileride çocuklarınıza onları nasıl heyecanla beklediğinizi gösterecek anılar yanınıza kalmaktadır.

 

Popüler Parti Temaları

 

Son yıllarda sayısı giderek artan bu partiler genellikle cinsiyetin ve bebek isminin belli olmasının sonrasında hoş geldin bebek partisi şeklinde verilmektedir. Bu partilerde davetliler, hem bebeğin cinsiyetini hem ismini öğrenmekte, aynı zamanda yeni bebeklerini bekleyen çiftlere çeşitli hediyeler vererek onlara bu hazırlık sürecinde yardımcı olmaktadır.

 

Süslemeler ile gösterişli bir hale dönüştürülen bu kutlamaların temaları için organizasyon şirketleri özel olarak çalışmaktadır. Profesyonel ve hatırda kalıcı partiler için bu tür şirketlerle çalışmak mümkün… Az kişiyi davet edeceğiniz, evinizin sıcak ortamında ağırlayacağınız bebek partileri içinse internetten fikirler alarak, sevdiğiniz ögeleri ön plana çıkararak bir parti konsepti oluşturabilirsiniz.

 

Baby Shower Parti Hediyeleri

 

Bebek partileri, Türk kültüründe yeni yeni kendine yer bulmaya başlamaktadır. Özellikle yeni nesil, genç çiftler bu tür etkinlikleri severek düzenlemektedir. Yeni bir kültür olduğundan dolayı birçok kişi, bu tür davetlere giderken hediye alıp almaması gerektiği konusunda kararsız kalmaktadır.

 

Yurt dışında bir gelenek haline gelen bu bebek partileri, eğlencenin yanı sıra yeni çifte destek amaçlı olarak da düzenlenmektedir. Bundan dolayı çift, bebeklerini beklerken hazırlık sürecinde eksiklerinden oluşan bir hediye listesi oluşturmakta, davetliler bu listeden dilediklerini satın alarak çifte hediye etmektedir.

 

Bu tür partilere giderken her türlü bebek ihtiyacının hediye edilmesi mümkün. Şık ve eğlenceli tasarımları ile bebek banyo aksesuarları eğlenceli bir hediye fikri oluşturmaktadır. Bu tür küçük hediyelerden daha büyük, çiftin önemli bir ihtiyacını karşılayacak hediyelere kadar çeşitleri bütçenize göre artırabilirsiniz. Bunların dışında bebeklerle ilgili her türlü davette en sık gelen hediyelerin başında 0 – 3 ay bebek kıyafetleri şeklinde klasik hediyeler her almaktadır. Zor anlarınızda kurtarıcı olacak bu hediyeler, farklı olmak, hediyenizle akılda kalmak istediğiniz zamanlarda tercih edilmemelidir.