Emre Kongar ve Banu Avar Adana’da!

Emre Kongar ve Banu Avar Adana’da!
28 Kasım 2018 11:29

Türkiye’nin saygın yazarları Prof. Dr. Emre Kongar ile Banu Avar Çukurova İlçe Belediyesi’nin konuğu olarak hafta sonunda Adana’ya geliyorlar. “Benim Okulum Eğitim Fuarı’na” katılacak olan Kongar ve Avar, TÜYAP Fuar Alanı’nda konferans verdikten sonra Çukurova standında okurlarıyla buluşacaklar.

 

 

BANU AVAR: TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR?

 

 

Geçen hafta 3. Uluslararası Çukurova Karikatür Festivali’ni büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştiren Çukurova Belediyesi kültür etkinliğine, Türkiye’nin tanınmış saygın yazarları Banu Avar ve Prof. Dr. Emre Kongar 1 ve 2 Aralık tarihlerinde Adana’ya getirerek devam ediyor. Gazeteci-Yazar Avar 1 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te TÜYAP’taki ‘Benim Okulum Eğitim Fuarı’na katılarak “Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu bir konuşma yapacak, 15.00’te Çukurova Belediyesi standında kitaplarını imzalayarak okurlarıyla buluşacak.

 

 

PROF. KONGAR LAİK EĞİTİMİ ANLATACAK

 

 

Cumhuriyet gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Türkiye’nin tanınmış sosyologlarından eski Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Emre Kongar da yine Çukurova Belediyesi’nin konuğu olarak 2 Aralık Pazar günü Adana’da olacak. Kongar 14.00’te “Laik eğitim nereye götürülüyor?” sorusuna yanıt arayacağı konferansının ardından 15.00’te Çukurova Belediyesi standında kitaplarını imzalayıp okurlarla söyleşecek.

 

 

“KÜLTÜR-SANAT İLE NEFES ALIYORUZ”

 

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 22-25 Kasım tarihleri arasında büyük bir başarıyla gerçekleştirdikleri 3. Uluslararası Çukurova Karikatür Festivali’nden sadece bir hafta sonra Türkiye’nin saygın iki yazarını Adanalılarla buluşturuyor olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. “Kültür, sanat etkinlikleri ve festivallerle nefes alıyoruz” diyen Başkan Çetin, “Türkiye’ye, Cumhuriyetin değerlerine yürekten bağlı, ikisi de alanında usta ve saygın yazarı Adanalılarla bir araya getiriyor olmak bizim için bir kıvançtır” dedi.