Emniyet'de AKP-Cemaat kapışması!

Emniyet'de AKP-Cemaat kapışması!
9 Şubat 2012 10:52

Yurt Gazetesi, bugün gene gündeme damga vuran önemli iddiaları manşetine taşıdı. Yurt, eminyet bünyesinde artık açıktan açığa Cemaat-AKP çatışması yaşandığını iddia etti. İşte o haber:

Yurt Gazetesi, bugün gene gündeme damga vuran önemli iddiaları manşetine taşıdı. Yurt, emniyet bünyesinde artık açıktan açığa Cemaat-AKP çatışması yaşandığını iddia etti.

 

İşte o haber:

 

 

Özel yetkili savcıların Mit’çileri KCK şüphelisi sıfatıyla ifadeye çağırmasının ardından Cemaate yakın 2 üst düzey emniyetçi görevden alındı! Hukukçular Başbakan’a da fezleke gitmeli dedi.

 

Cemaate yakın isimler görevden alındı

 

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı, 3 üst düzey Mit yetkilisi Hakan Fidan, Emre Taner ve Afet Güneş’i KCK davasında şüpheli olarak ifadeye çağırdı. Ardından Gülen Cemaati’ne yakın isimlerden, İstanbul’un İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan ve TEM Şube Müdürü Yurt Atayün görevden alındı!

 

Gülen-Hükümet çatlağı

 

Her iki hamle de Gülen ile Hükümet arasında iyice kızışan savaşın işareti olarak yorumlandı..Oslo görüşmesi için talimatı bizzat Başbakan Erdoğan’ın verdiği bilindiğinden hukuçular tarafından, bu sebeple Başbakan hakkında da fezleke hazırlanması gerektiği söyleniyor..