Eli kanlı katil Sudan Devlet Başkanı Ömer El-Beşir ve RTE’nin en son çıkardığı 696 sayılı KHK

Eli kanlı katil Sudan Devlet Başkanı Ömer El-Beşir ve RTE’nin en son çıkardığı 696 sayılı KHK
30 Aralık 2017 10:16

Birbirleriyle ilgisiz gibi görünen iki ayrı konunun birlikte zikredilmesinin anlamsızlığı bir an için düşünülebilir ama tamamen bağlantılı.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Önce ”Dervişin fikri ne ise zikri de odur!” atasözümüzü anımsatıp açıklama getirelim.

 

 

Ömer El-Beşir kimdir?

 

 

Sudan’da yaklaşık olarak yirmi yıl önce askeri darbe ile iktidara gelmiş olan süper seri katildir.

 

 

Sudan’da bulunan göçebe Araplar ile yerli halk arasında toprak yüzünden çıkan çatışmalarda önce kendine bağlı olan askeri birlikler ile yerli halkı katletmiş ve milyonlarcasının da komşu ülkelere göç etmesine neden olmuştur.

 

 

Askeri birlikler daha sonra çok haklı durumda olan yerli halkın isyanını bastıramayınca Ömer El-Beşir aşağılık süper katilinin, göçebe Araplara kurdurttuğu ”Cancavid” milis güçlerini yerli halkın üzerine salarak 300 bin masum yerli halkı katlettirip 2 milyon 200 bin insanında Çad gibi komşu ülkelere sığınmasına neden olmuştur.

 

 

Yine 100 binlerce insanın da açlık ve hastalıktan ölmesine de neden olmuştur.

 

 

Ayrıca Arap ”Cancavid” milis güçleri yerli halkın köylerine saldırarak kadınlarını kızlarını kaçırıp seks kölesi yapmışlardır ki, bunun tipik bir Arap adeti olan cariye inancından başka bir şey olmadığına eminim, çünkü Araplar talancı zihniyetlerine dayalı olarak cariye uygulamasını İslamiyet’ten önce yaptıkları gibi, yine aynı uygulamayı Tanrı emri gibi İslam’dan sonra da uygulamışlardır.

 

 

Araplar düşmanları Müslüman olsa bile savaşmadan önce ”kafir” mührünü yapıştırıp, sonra da onların canlarını, mallarını alır, karılarını kızlarını da cariye adı altında seks kölesi yapar ve bundan da ”cihad” adına büyük sevap kazandıklarını düşünürler, yani bu kadar insanlıktan uzaktırlar.

 

 

Daha sonra ”Uluslararası Ceza Mahkemesi” Ömer El-Beşir süper katilini savaş suçlusu ve insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle hüküm giydirip, tutuklamaya karar verdi.

 

 

Ama bu süper seri katil, tutuklanmamak için her türlü manevrayı çevirdi.

 

 

En son geçtiğimiz günlerde İİB(İslam İşbirliği Konferansı’ına geldiğinde bu mahkeme Türkiye’den Ömer El-Beşir vahşi yaratığının yakalanıp teslim edilmesini istemiş ama dostu RTE alay edip ”sadece gülüp geçtik” yanıtını vermiştir.

 

 

Şimdi bunu burada bırakıp RTE’nin en son çıkardığı 696 sayılı OHAL KHK’sına geçelim.

 

 

Mealen neydi bu hukuk dışı KHK:”Bir darbe girişiminde bulunulduğunda güvenlik güçlerine yardım eden sivil insanlar her türlü sorumluluk ve suçlanmadan muaf tutulacaklardır.”

 

 

Bu KHK, açıkça Sudan’daki katil Ömer El-Beşir’in masum halka karşı kurdurduğu milis güçlerini anımsatmıyor mu?

 

 

Bu KHK, Resmi Gazete’de yayınlandığında RTE’nin Ömer El-Beşir’in yanına uçması sizce anlamlı değil mi?

 

 

Burada şeytanın avukatlığını yapmaya gerek yok, milis güçleri oluşturmanın hukuk dışı KHK’sı yayınlandıktan sonra, şimdi sivil savaş örgütünün yapısı ve işleyişi hakkında en deneyimli olan süper katil Ömer El-Beşir’den teorik ve uygulamalı brifing mi alınacak?

 

 

Ömer El-Beşir’in üniversite diploması bile olmayan RTE’ye hukuk fahri diploması verdirtmesi ve bu arada Sudan devlet nişanı takılması sizce neyin nesi?

 

 

Ve, bu arada tıpkı polis arabalarında olduğu gibi yanar-döner tepe lambası olan ve her taraflarına tıpkı güvenlik güçleri arabalarında olduğu gibi HÖH(Halk Özel Harekatı) yazılarının giydirilmesi ve caddelerde dolaştırılması halkı alıştırma adına sivil milis güçlerini doğrudan algılatmıyor mu?

 

 

Bunlar 22 ilde örgütlenmişler ve şimdiye kadar 7 bin üye toplamışlar.

 

 

Yasal olarak sadece PÖH(Polis Özel Harekat) ve JÖH(Jandarma Özel Harekat) vardır; aynı ad altında sivillerin kurdukları yasa dışı ve eşkıyalık örgütüdür, ağır suçlar kategorisine girer.

 

 

Yarın öbürgün Sudan’da ”Camcavid” sivil milislerin yaptıklarını bunlar da gözlerini kırpmadan yaparlar!

 

 

Çünkü hangi ülkede olursa olsun milis gruplarına katılan kişilerin çoğu hırsız, katil ve soyguncu karakterde olanlardır.

 

 

Bunun örneklerini Gezi olaylarında ve 15 Temmuz naylon darbe gecesi yaşadık, aşağılık Suriyeli kan içiciler bile Türk askerlerini boğazladılar.

 

 

696 sayılı KHK’nın, RTE’nin Sudan ziyareti, HÖH denilen potansiyel suç örgütünün-çünkü harekat askeri çatışma ile ilgili bir tabirdir, bunu sivillerin kullanması suçtur-birlikte meydana çıkması Türk ulusuna yapılan bir algı operasyonudur.

 

 

Değerli okurlarım, bu yazdıklarım çok önemlidir ve bir uyarıdır.

 

 

2017 şöyle böyle bitti, 2018’de Türk ulusunu çok büyük tehlikeler beklemektedir.

 

 

Sudan benzeri gelişmelere baktığımız zaman, tıpkı orada olduğu gibi ağır saldırı tehditleri altında olacağız ve asla can, mal ve namus emniyetimizden, koşullar bu yönde gelişirse emin olamayacağız ve 696 sayılı KHK’da bunun böyle gelişeceğini gösteriyor.

 

 

Minareyi çalacak olan kılıfı hazırlıyor!

 

 

Unutmayalım ki, hangi ülkede olursa olsun aynı olaylar aynı sonuçları yaratır.

 

 

2018’den itibaren Atatürkçü milliyetçi vatanseverler çok dikkatli olmalılar, teyakkuz halinde olmalılar; vatan haini eşkıyalara, her tür darbecilere karşı kenetlenmeliler.

 

 

Vatan haini Türk düşmanlarının tüm yöntemlerine, aynı yöntemlerle yanıt vermeli ve bu yönde hazırlık yapmalıdırlar.

 

 

Bu bağlamda 696 sayılı KHK’yı asıl biz, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı tüm alçak darbecilere karşı kendimiz için bir rehber edinelim.Düşmanlara karşı, düşmanların yöntemleriyle yanıt vermemiz gerekir.

 

 

Burada bir anımsatma daha yapayım ki, RTE’nin dediği gibi 696 sayılı KHK 15 Temmuz darbecilerine karşı kullanılacak ifadesi doğru değil,-halkın gazını almak için bir göz boyamadır-lastikli ifadelerdir ve aleyhlerine gördükleri her şey için kullanacaklardır.

 

 

ESAD TERÖRİST DEĞİL, VATANSEVER KAHRAMANDIR!

 

 

Bir insanın terörist olması için vatanını yabancılara işgal ettirmesi, kendi askerinin silah kullanmasını yasak ederek,teröristlerin silah yığınağı yapmasına göz yumması, ordusunun komutanlarını hapislere tıktırması, ülkenin altını üstünü kendi çıkarları uğruna yabancılara peşkeş çekmesi gerekir.

 

 

Esad, bizzat ülkesine ağır silahlarla terörist gönderen başteröristlere karşı savaşmış, ülkesinin ve ulusunun onurunu korumuştur.

 

 

Esad’a terörist diyenlerin emperyalist haydutlardan büyük çıkarları vardır.

 

 

YENİ YIL MESAJIM:

 

 

2018 senesi Büyük Türk ulusu için Cumhuriyet rejiminin korunması ve Aziz Atatürk’ün bize verdiği laik, seküler modern Türkiye’nin, verdiği uygar dünya özgürlüklerinin korunması için çok çetin bir yıl olacaktır.

 

 

Yukarıda bahsettiğim konularda, Türk ulusu 2018’de başarılı olduğu taktirde, sonraki yıllarda vatan haini sivil ve askeri darbecilere karşı vereceği çetin mücadele daha bir kolaylaşacaktır.

 

 

Bu anlamda sefil ve bedbaht bir şekilde sivil ve askeri hain darbecilerin tutsağı olarak yaşamaktansa, bunlara karşı vatan ve Cumhuriyeti savunarak haysiyet ve onurumuzla ölmek kıyaslanmayacak derecede çok daha iyidir!

 

 

Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki soylu Türk kanında mevcuttur.

 

 

Bu vesileyle ebedi ve tek başkomutanımız Yüce Atatürk’ün akıl ve bilim rehberliğinde aydınlık yolunda yürüyen Türk ulusunun her bireyinin yeni yıllarını kutluyor; sağlık, mutluluk ve her alanda üstün başarılar diliyorum.

 

 

Daha nice uzun yıllara…

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!