Ekrem İmamoğlu: Biz daha iyisini yapacağız

Ekrem İmamoğlu: Biz daha iyisini yapacağız
5 Mart 2019 17:18

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın ‘Haliç Kongre Merkezi’ açıklamasına yanıt verdi.

 

 

Erdoğan’ın “kongre merkezi” açıklamasına yanıt veren CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Haliç Kongre Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı yaptık. Son 20 yılda güzel bir merkez yapmışlar teşekkür ederiz. Ama biz daha iyisini yapacağız” diye konuştu.

 
“DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

 

Ziyaretlerin bir bölümünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, “Ama kreş konusunda, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda sınıfta kaldığını söyleyebiliriz.

 

Bırakın benim söylememi, sayın Binali Yıldırım bile ‘her mahalleye kreş açacağız’ dedi. Madem varsa neden bu vaadi veriyorlar. Ama biz açacağız. 25 yıldır açamadıysanız, şimdi açacağız, demekle açamazsınız. Kreş bizim önceliğimiz.

 

Haliç Kongre Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı yaptık. Son 20 yılda güzel bir merkez yapmışlar teşekkür ederiz. Ama biz daha iyisini yapacağız. Biz daha iyisini yaptığımızda onları kongrelerini yapmaya bekleriz oraya. Kim gelirse gelsin hizmetler yapılıyor” ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

 

Erdoğan, “CHP adayı çıkmış diyor ki ‘İstanbul’da kültür merkezi yok’. Aday tanıtım toplantısını nerede yaptınız? Haliç Kongre Merkezi’nde. Bir tane kongre merkeziniz olsaydı gider orada yapardınız” demişti.