Hidayet Karaca tutuklandı! Ekrem Dumanlı serbest!

Hidayet Karaca tutuklandı! Ekrem Dumanlı serbest!
19 Aralık 2014 14:25

14 Aralık ‘Taşhiyeciler Operasyonu’nda Ekrem Dumanlı serbest bırakıldı. Hidayet Karaca’ya tutuklama kararı verildi.

 

 

“14 Aralık Tahşiyeciler Operasyonu” kapsamında tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın da aralarında bulunduğu 12 kişi hakkında karar açıklandı.

 

 

KARACA’YA TUTUKLAMA

 

 

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı serbest bırakıldı. Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında ise tutuklama kararı çıktı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Hidayet Karaca dahil 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında eski emniyet müdürü Tufan Ergüder de bulunuyor. Hidayet Karaca ve Tufan Ergüder dışında tutuklanan diğer isimlerin ise eski Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı ve Komiser Mustafa Kılıçarslan olduğu açıklandı.

 

 

EKREM DUMANLI’DAN İLK SÖZLER

 

 

Adliye çıkışında kalabalığa seslenen Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, “yapılan hukuksuzluğun hesabı sorulacaktır. Allah bunların hesabını soracak” dedi.

 

 

KARACA TERÖR ÖRGÜTÜ YÖNETİCİSİ DİĞERLERİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ

 

 

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın “terör örgütü yöneticiliği”, Tufan Ergüder, Ertan Erçıktı ve Mustafa Kılıçaslan’ın ise “terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla tutuklandıkları öğrenildi.