Ekmeleddin’i hazmedenler, kendi öz evladını hazmedemedi!

Ekmeleddin’i hazmedenler, kendi öz evladını hazmedemedi!
30 Mayıs 2020 21:22

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce coşkusunu hatırlıyor musunuz?

 

 

Pelin Çırpan / Haberalmedya

 

 

Bursa Atatürk stadyumuna giderken, gelen kalabalığı gördüğünüzde gözleriniz dolarak “Bursaspor zaferinden sonra en büyük kalabalıktı” dediğiniz günleri?

İstanbul’a mitinge gittiğinizdeki coşkunuzu, otobüslerde “Boşuna çekilmedi bunca acılar” diye söylediğiniz şarkıları, türküleri, marşları?

Sokaklarda çalışırken; çadırlarda, yağmur altında sırılsıklam olsanızda; avazınız çıktığı kadar, bağıra bağıra attığınız “Türkiye’ye güvence, Muharrem İnce” sloganlarını?

Hangi televizyon kanallarına çıkarsa çıksın; verdiği aslanlar gibi yanıtlarla içimize nasıl su serptiğini, yüzümüzü nasıl gülümsettiğini, reyting rekorlarını?

Her konuşmasının gündem oluşunu?

Adaylığında, tam 41 yıl sonra, CHP’nin %30 barajını geçtiğini unutmayarak; tekrarlanan Yalova seçimlerinde 1 oy için sabahlara kadar sandıkların başında bekleyen ve gurur duyduğunuz Muharrem İnce’yi ?

Sen ki; bu partideki sağcıları hazmettin;

Gericileri hazmettin;

Geçmiş dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında Necati Şahin’i hazmettin;

Bursa gibi yerde; CHP’li belediye başkan adayları açıklandıktan sonra, dalga geçer gibi kenara itilip İyi Parti adaylarına teslim edilmesini hazmettin…

En kötüsü Ekmeleddin’i Cumhurbaşkanı adayı olarak hazmettin sen de; 40 yılı aşkın süredir mücadele eden; partinin gençlik kollarından, ilçe yönetim kurulu üyeliğine, il başkanlığından milletvekilliğine, parti meclis üyeliğinden grup başkan vekilliğine kadar, birçok kademesinde görev almış “kendi öz evladını” hazmedemedin…

Dün geceki olay aslında basın özgürlüğünün geldiği noktayı suratına şamar gibi vurur iken; defalarca açıklaması yapılmış, en saçma en abartılı repliği, yine sahnelerde karşımıza çıkıyor “Yeaaaa seçim günü neredeydin?”

Basın özgürlüğü elinden gitmiş; asıl sen hala neredesin?

Merak ediyor musunuz, dün gecenin en çok izleneni kim?

ff4f61ca-dfe0-4221-a53b-4dbf28b69018(1)