Eğitim haberleri ve sınav rehberi

Eğitim haberleri ve sınav rehberi
22 Ağustos 2017 12:30

 

Sizlere eğitim ile ilgili haberlere ulaşabileceğiniz, sınavlara yönelik ücretsiz rehberlik hizmeti alabileceğiniz ve memur alımları ile ilgili ilanlardan haberdar olabileceğiniz bir internet sitesini tanıtmak istiyoruz. Sitenin adresi: www.osymkilavuzu.com

 

 

Amacımız eğitim haberleri ve sınav rehberliği alanında güvenilir bir kaynak olmak. Bunun için gündemi takip edip en hızlı şekilde eğitimle ilgili haberleri takipçilerimize ulaştırıyoruz. Özellikle YGS, LYS, TEOG, KPSS, YDS, ALES gibi yüz binlerce kişinin girdiği sınavlarla alâkalı cevabı merak edilen soruları yanıtlıyoruz. Üniversite öğrencilerine de yurt, barınma, burs ve akademik kariyer gibi konularda rehberlik ediyoruz. Sınavlara yönelik etkili çalışma yöntemleri, üniversitelerin taban puanları, atamalar için taban puanları paylaşıyoruz. Başta öğretmenler olmak üzere kamu personellerini yakından ilgilendiren konularda bilgilendirme yapıyoruz. Özellikle ÖSYM tarafından organize edilen sınavlarla ilgili doğru ve net bilgiler veriyoruz. Güncel eğitim haberleri ve sınavlara yönelik danışmanlık hizmetinin dışında birçok ders ile ilgili yardımcı kaynaklar sunuyoruz. Örneğin İngilizcede en çok kullanılan 3000 kelime ve Türkçe tercümeli örnek cümleleri gibi birçok bilgi yüklü içeriğe sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

 

Sonuç olarak eğitimin gündeminden haberdar olmak, sınavlarla ilgili aklınıza takılan sorular cevap bulmak, etkili çalışma yöntemlerini öğrenmek, rehberlik hizmetlerine ücretsiz erişmek, puan hesaplaması yapmak, taban puanları öğrenmek, kamu iş ilanlarını takip etmek ve derslerle ilgili yardımcı kaynaklara ulaşabilmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.