Egetur Nakliyat

Egetur Nakliyat
31 Mayıs 2019 16:51

Egetur Nakliyat şirketi, 1997 yılından beri evden eve taşıma hizmeti sunmaktadır. Şirketin merkezi İstanbul’dur fakat deneyimli kadrosu ve sahip olduğu geniş araç filosu ile hem şehir içi hem de şehirlerarası nakliyat alanında hizmet vermektedir. Egetur Nakliyat, evden eve nakliyat ve parça eşya taşıma hizmetleri dışında, taşınacak olan eşyaların paketlenmesi, montaj işleri ve beyaz eşya sökme ve kurulum işleri alanında da hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

 

 

Güvenilir Nakliye Hizmeti

 

İstanbul İzmir evden eve nakliyat işleri için en güvenilir nakliyat firması Egetur Nakliyattır. Çünkü bu firma, Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nce alınması zorunlu olan K-3 Yurtiçi Ev ve Büro Eşyası Taşımacılığı yetki belgesine sahiptir. Ev ve ofis eşyaları nakliyesi sırasında ve sonrasında birçok problem çıkmaktadır. Bu problemler karşısında, nakliye işlerini yaptıran müşterilerin haklarını araması ancak bu yetki belgesine sahip firmalarca yapıldığında mümkün olabilmektedir. Dolayısı ile yetki belgesi sahibi olmayan firmalara yaptırılan nakliye işlerinde hak aramak oldukça zor bir hale gelmektedir. Bu nedenle Egetur Nakliyat, müşterilerine güvenli ve güvenilir nakliye hizmeti vererek diğer nakliye firmalarından farkını ortaya koymaktadır.

 

Kaliteli Nakliye Hizmeti

 

Birçok nakliye firması, taşeron kullanmaktadır. Bu da, nakliye işleri sırasında ve sonrasında birçok problemlerin, gecikmelerin, aksaklıkların ve zayiatların yaşanmasına sebebiyet vermektedir. Nakliye işleri, operasyonel bir iştir ve bu operasyon başından sonuna kadar iyi planlanmalıdır. Bu iyi planlama ise profesyonel olan tek bir elden yapıldığında mümkün olmaktadır. Egetur Nakliyat, hiçbir hizmetinde taşeron kullanmayarak müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Bu nedenle, İstanbul İzmir parça eşya taşıma denilince kaliteli hizmeti ile Egetur Nakliyat akıllara gelmektedir.

 

Ev Taşıma Fiyatları

 

İzmir İstanbul ev taşıma fiyatları, yüksek maliyetlere tekabül etmektedir. Fakat Egetur Nakliyat, uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Siz de evden eve nakliyat  ya da parça eşya taşıma alanında ekonomik ve güvenilir bir firma arıyorsanız Egetur Nakliyat ile hemen 444 9 069 çağrı merkezinden iletişime geçin.