Ege Güner’in Yeni Çıkardığı Single Çok Konuşulacak

Ege Güner’in Yeni Çıkardığı Single Çok Konuşulacak
11 Ocak 2020 14:33

9 yaşından beri müzikle ilgilenen ve şu anda festivallerin vazgeçilmez ismi olan Ege Güner, son çıkardığı “Heaven” isimli single ile çok konuşulacak.

 

Birçok festival ve gece kulübün ’de DJ’lik yaparak yeteneklerini gösteren ve bir süredir her partinin aranan DJ’i olmayı başaran Ege Güner yepyeni bir single ile hayranlarının karşısına çıktı. Heaven ismini verdiği parça sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. 2 dakika 54 saniyelik bu single ile gündeme gelen Ege Güner, ilerde daha fazla parçaya hayat vereceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

Çocukluğundan beri eğlence sektörünün içinde olan ve yalnızca DJ’lik yapmakla yetinmeyerek birçok konuda da kendisini yetiştiren Ege Güner uzun bir süredir müzik yapımcılığı da yapıyor. Tüm bunların yanında Türkiye’ye uluslararası arenada da temsil eden Ege Güner, son olarak elektronik müzik alanında bir uluslararası yarışmaya katılmış ve hünerlerini sergilemişti.

 

Ege Güner’in Programı Yoğunlaşacak

 

Bir süredir çıkardığı “Heaven” isimli single için büyük mesai harcayan yakışıklı DJ Ege Güner, single çıkarmasının ardından bu sefer de festival yoğunluğuyla karşı karşıya kaldı. Dream of Color Fest’e katılacak olan 24 yaşındaki DJ herkesin gitmek isteyipte gidemediği bu festivalde 3. kez üst üste katılarak büyük bir rekorun da sahibi olacak.

Nisan ayına girildiğinde Ege Güner adeta başını kaşıyamayacak. Çünkü peşpeşe İzmir, Antalya, Eskişehir ve Ankara gibi büyük iller ile birkaç tane daha ilde festival turnesine çıkacak. Bu festivallerde başrolü üstlenecek olan Ege Güner, uzun bir süre yeni single ile ilgilenecek vakit bulamayacak.

 

Ege Güner’e Sebep Festivale Gelenler Var

 

Festivallerin vazgeçilmez ismi Ege Güner, yaptığı işin yanı sıra yakışıklılığı ve mütevaziliği ile de festivallere renk katıyor. Uzun yollardan gelerek Ege Güner’i görmeye gelen birçok hayranı onu gördü mü adeta yerinde duramıyor ve sahnesinden sonra fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor. Bu ilgiden çok memun olan Ege Güner bu özelliğiyle de pozitif enerjisini konuşturarak katıldığı festivallerin nüfusunu artırıyor.

Partilerin aranan ismi Ege Güner yeni yılda kendisini müzik anlamında çok daha fazla geliştireceğini ve yeni yeni sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkacağını belirtiyor.