E-Learning, Uzaktan Eğitim ve Oyunlaştırma (Gamification)  Uzaktan Eğitim Nedir?

E-Learning, Uzaktan Eğitim ve Oyunlaştırma (Gamification) Uzaktan Eğitim Nedir?
2 Aralık 2019 12:59

Günümüzde teknolojinin hızlıca gelişmesiyle beraber uzaktan eğitim terimini sıklıkla duymaya başladık. Bu eğitim modeli kişiler ve kurumlar tarafından yoğun talep görmeye başladı. Peki bu yoğun talep gören uzaktan eğitim nedir, kazançları nelerdir?

 

Uzaktan eğitim, herhangi bir mekâna bağımlı kalınmadan, eğitim merkezine gitme zorunluluğu olmadan sanal ortamda, sesli, görüntülü ve canlı olarak derslerin uygulandığı bir sistemdir. Burada katılımcının dilediği anda derslere katılım sağlayabileceği ve istediği kadar dersleri tekrar izleyebileceği bir uygulamadır. Uzaktan eğitime katılım için internet ve standartları karşılayan bir bilgisayar ya da akıllı cihaz olması yeterli kabul edilmektedir. Eş zamanlı yapılan derslerde sanal sınıf ortamı oluşturularak, katılımcıların sesli ve görüntülü olarak derslere eşlik etmesi sağlanmaktadır. E-learning ile 7/24 içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

 

Özellikle çalışan sayısı yüksek olan firmalar (Bankalar, GSM operatörleri vb.) uzaktan eğitim modelini benimsemeye başlamışlardır. Çok sayıda kişiye aynı anda eğitim uygulaması başlatılması hususunda alan bulmak, eğitimleri planlamak ve bu eğitimleri uygulamak oldukça geniş zamanlara ve çok yüksek maliyetlere ulaşmaktadır. Fakat uzaktan eğitim ile eğitim alanlarının planlanması ve katılımcı transferi gibi maliyetler ortadan kaldırılmış olur.

 

 

Hi E-learning Hakkında

 

Hi e-learning, bilgilerin teknolojik yollarla ve kısa sürede ulaştırılmasında en yenilikçi adımları atmakta olup, sektörünüzde hızla canlanmanızı sağlamaktadır. Çalışanlarınızın ihtiyacı olan eğitim hizmetlerinde bilgisayarlı ortamlarda hazırladığımız içeriklerle ve gerçekleştirdiğimiz e-learning hizmetleriyle sizlere profesyonel deneyimler sunmaktayız.

 

Projelerinizi gerçekleştirmenizde en iyi hizmetlerle ve personellerinizin eğitimli hale gelmesinde teknolojik adımlarla ön plana çıkmaya devam ediyoruz. Sizleri yeni nesil çözümlerle tanıştırmak adına sitelerimizdeki hizmetlerimizle ilgili kapsamlı detayları sunmaya devam ediyoruz. Kısa sürede e-öğrenme ve oyunlaştırma (gamification) hizmetlerini almanıza olanak veriyoruz. Çok yönlü bir şekilde gelişmenize etkili olacak planlama ve eğitim içerikleri hazırlıyoruz. Keyifli bir şekilde ve en doğru bilgilerle eğitim çalışmalarının internet ortamlarında hazırlanmasını istediğinizde sizleri hayal kırıklığına uğratmayacak olan çözümler üretiyoruz. Uzaktan eğitimlerin gerçekleştirilmesinde sizler için muhteşem sonuçlar ortaya çıkarıyoruz.

 

Uzaktan eğitim hizmetlerimizle kurumlarınızın çalışma şartlarını daha verimli hale getiriyoruz. Çalışanlarınızın kurumsallık çerçevesinde ihtiyaç duydukları eğitimleri internet sayesinde e-öğrenme hizmetlerimizden almasına olanak vermekteyiz. Güçlü referanslarımızla sizleri buluşturduğumuz adreslerimizde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sizler de eğitimlerin sınırsız bir şekilde ve e-öğrenme hizmetlerimiz kapsamında verilmesi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Son trendleri takip ederek sizlerin yerine gerekli çalışmaları yapan ekiplerimizden tüm detayları öğrenebilirsiniz. Eğitimlerin uzaktan tamamlanmasında gerekli olan tüm ayrıntıları öğrenmek adına adreslerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Uzun zamandır bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı takip etmenizi sağlıyoruz. Sizlere kurumunuzda çalışan personellerin eğitimleri hakkında uzaktan eğitimlerin nasıl sağlanacağına dair bilgiler veriyoruz.

Ayrıntılı bilgi için,

 

Hi e-learning

Tel: +90 (216) 504 08 76

 

Link: https://www.hielearning.com/tr/