E-Arşiv Nasıl Kullanılır?

E-Arşiv Nasıl Kullanılır?
15 Kasım 2017 09:28

Günümüz şartlarında en çok tercih edilen özelliklerden bir tanesi de e- arşiv sistemidir. Bu sistem sayesinde verilerinize ve kurumunuz hakkında tüm bilgilere anında erişim sağlayabilirsiniz.e-arşiv nedir diye merak ediyorsanız, son kullanıcılara e-posta adresleri üzerinden PDF formatında fatura gönderilmesi ve faturanın 2. nüshasının elektronik formatta saklanmasıdır, kısaca, e-arşiv; son kullanıcılara kesilen e-fatura’dır.

 

 

E- arşiv sistemi nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız kullanıcılara e-posta üzerinden PDF formatında fatura gönderilmesi ile başlayacak bir sistemdir. Faturanın ikinci nüshası sizin hesap bilgilerinizin bulunduğu alanda saklanacaktır. Firmanız hakkında tüm bilgilere anında ulaşabileceğiniz ve güvenilir bir şekilde saklamaya devam edeceğiniz bir sistem olmuştur.

 

Kurumlara Özel E-Arşiv Sistemi Nasıl Oluşturulur?

 

Bu sistemde yer almak oldukça güvenlidir. E-arşiv uygulamasını kullanmak için öncelikle e-fatura’ya geçiş yapmış olmanız gerekiyor. E-fatura mükellefi olmayan bir firmaysanız; e-arşiv kullanmanız mümkün olmuyor. E-arşiv’e geçiş zorunluluğu olmayan bir e-fatura mükellefi firmaysanız, sadece e-fatura kullanmaya devam edebilirsiniz. İnternet satışı yapmasanız bile, çok sayıda e-arşiv fatura kesiyorsanız eğer, uygulamaya gönüllü geçiş yaparak kağıt faturalarınıza veda edebilirsiniz.

 

Profilinize giriş yaptıktan sonra e-arşiv işlemine tıklayarak birçok alandan kolay bir şekilde yararlanabildiğiniz e-arşiv sistemi digitalplanet’in sizlere sunduğu bir yöntemdir. Kendi verilerinize güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

 

Sizden başka kimsenin ulaşamayacağı bu işlemler için saklamış olduğunuz tüm arşiviniz sistem veri tabanlarında kayıtlı bulunur. Sözleşme gereğince 10 yıl boyunca istediğiniz her alana kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Arşiv sisteminde profilinize erişim sağladıktan sonra kategorilerin yer aldığı bölümden istediğiniz veriye ulaşmanız mümkündür. Yapmanız gereken tek işlem portalınızı düzenli bir şekilde tutmanız ve ardından istediğiniz verinin adını yazmanız olacaktır. Bu sistem sayesinde zamandan tasarruf ederkenkağıt faturaların basım ve gönderim maliyetlerinden kurtularakbüyük ölçüde kar etmiş olacaksınız.

 

E- Arşiv İle İlgili Müşteri Destek Servisi

 

Tüm hizmet ve ürünleri içinolduğu gibi e-arşiv konusunda da DigitalPlanet’in müşteri destek servisine7/24 ulaşabilirsiniz. İletişim numarası ile hizmet almak istiyorsanız 444 9 328 numarasından destek hattına erişebilirsiniz. Ayrıca müşteri destek servisi olarak her zaman hizmet sunan www.digitalplanet.com/tr/call adresi üzerinden de iletişime geçebilirsiniz. Tüm sorularınızı bu yöntemler aracılığı ile anında iletebilir ve sistem içerisinde merak ettiğiniz her şeyi destek ekibinden öğrenebilirsiniz. E-arşiv hakkında ayrıntılı bilgi ve hızlı teklif almak için e-arşiv sayfasını ziyaret edebilirsiniz.