Düzeltme ve cevap-2

Düzeltme ve cevap-2
5 Aralık 2017 19:10

http://www.halkinhabercisi.com/chp-cankayada-zafer-caglayanin-ayak-sesleri URL adresinde “CHP Çankaya’da Zafer Çağlayan’ın ayak sesleri” başlıklı yayınlanan haberde, müvekkiller Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU ve E-Berk Makina Metalurji İnşaat Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kişilik haklarını ve ticari itibarını zedeleyici yayın yapılmıştır.

 

 

Müvekkil Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU, müvekkil E-BERK Makine Metalurji İnş. Turz. Danışmanlık İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş’nin hissedarı olup; müvekkiller yasal mevzuata uygun olarak ticari faaliyetlerini sürdürmekte, ülkemizin tünelcilik sektöründe öncülüğünü yapmaktadır.

Müvekkil, tamamen kendi çabası ve imkanlarıyla Türkiye’nin ilk Tünel Açma Makinesi (TBM)ini üretmiş olup; ilgili TBM’in üretimi projesi için TÜBİTAK’a başvurmuş ve başvurusu reddedilmiştir. Müvekkil 20 yaşında yeni mezun bir mühendis olarak başladığı iş yaşamına kendi azmi ve bilgisi ile şirket ortağı olmuş, daha sonra ise Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmiş ve sektöründe öncü olmuştur.

Müvekkil şirket, sektöründe bilimsel ve teknolojik olarak öncü şirket olup; Ar-Ge ve teknolojik gelişmelere verdiği önem nedeniyle gün geçtikçe büyümüş ve büyümeye devam etmektedir. Müvekkiller ülkemiz siyasetçileri ile yakın ilişkide bulunmadığı gibi, böyle bir ilişkiye de ihtiyacı bulunmamaktadır. Müvekkil şirket tarafından hiçbir devlet desteği alınmadan, Türk mühendisleri ile, Türkiye’nin ilk yerli üretim tünel açma makinesi (TBM) üretilmiş olup; ilgili tünel açma makinesinin açılışına, ülkemiz için bu denli önemli bir başarı olması nedeniyle, haberde bahsi geçen siyasilerin yanında çeşitli siyasi parti mensupları, sanayiciler ve iş adamları da davet edilmiştir. Üst düzey siyasilerin de açılış törenine katılması nedeniyle devlet töreni yapılmıştır. Törende çekilen fotoğraflar izinsiz olarak ve maksadının dışında çarpıtılarak kullanılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU ve E-BERK Makine Metalurji İnş. Turz. Danışmanlık İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş vekili Av. Senem Ülküm YILMAZEL