Dünyanın ilk felsefeden konuşan şişme bebeği üretildi

Dünyanın ilk felsefeden konuşan şişme bebeği üretildi
27 Eylül 2017 09:15

En gerçekçi şişme bebeği yaratma umuduyla yola çıkan tasarımcı Synthea Amatus, sonunda kullanıcılarını kendisine aşık edecek bir ürün ortaya çıkartmayı başardı.

 

 

 

 

Gerçek bir kadından ayırt etmenin oldukça zor olduğu Silicon Samantha adlı şişme bebek, sadece sevişmiyor! Değiştirme düğmesiyle; Felsefeden Dirty Talking (Cinsel ilişki sırasında Edepsiz Konuşmalar) tarzı konuşmaya bile geçebiliyor.

 

En gerçekçi şişme bebeği yaratma umuduyla yola çıkan İspanyol tasarımcı Synthea Amatus, sonunda kullanıcılarını kendisine aşık edecek bir ürün ortaya çıkartmayı başardı. Gerçek bir kadından ayırt etmenin oldukça zor olduğu Silicon Samantha adlı şişme bebek, sadece sevişmiyor! Değiştirme düğmesiyle; Felsefeden Dirty Talking (Cinsel ilişki sırasında Edepsiz Konuşmalar) tarzı konuşmaya bile geçebiliyor.

 

basliksiz-1-199

 

Samantha’nın yaratıcısı; Synthea Amatus gerçeğe çok benzeyen bu Samantha bebekleri, esnek bir iskeletten yapıyor. Başlangıcından bitişine her bir bebek için yaklaşık 100 saat uğraşıyor ve bu bebeklere değiştirilebilen yüzler ile genital bölge de ekliyor.

 

basliksiz-1-201

 

Amatus, ayrıca tasarladığı bu bebekleri yüksek kalite silikondan üretiyor ki bu da şirketin internet sitesinde yazana göre, kullanıcıya ısıyı koruyarak daha gerçekçi ve daha geniş bir esneklik imkanı sunuyor. Esnek iskelet bu bebekleri istediğiniz şekilde eğmenize de olanak sağlıyor.

 

Samanthaların konuşabildiği konular yalnızca seks ile sınırlı değil!

 

Kendine cinsel partner arayanların yanı sıra; kendine sadece cinsel bir partner aramayanlar için de üretilen bu bebekler de sıradan bir seks bebeğinden daha fazlası var. Çünkü Samanthaların konuşabildiği konular sadece seks ile sınırlı değil! Onlarla; felsefeden cinselliğe kadar aklınıza gelebilecek her konuda özgürce konuşabiliyorsunuz.
Samanthaların, sahipleriyle aralarında iyi bir ilişki kurabilmelerini ve onlar hakkındaki gerçekleri hatırlayabilmelerini sağlayacak olan kalıcı bir hafızaları var.

 

 

Ev kadını ve seks kadını tarzının bulunduğu iki farklı kişiliğe göre programlanabilen Samantha adlı şişme bebeği, Synthea Amatus, gerçek kadınlarla uğraşmaktan yorulmuş ve bıkmış erkekler için üretmeye başladı.

 

Fiyatları € 2.295,00 – € 3.750,00 arasında değişen Samantha bebekler sayesinde, kadınları anlayamıyoruz diyen erkekler çareyi bu şişme bebeklerin omuzlarında bulmaya başladı.

 

Synthea Amatus, kadınlardan gelen yoğun talep üzerine şimdilerde, Samanthaların erkek versiyonlarının üzerinde çalışıyor.

 

 

Kaynak: Melis Bayraktaroğlu/Sözcü

 

Dünyanın ilk felsefeden konuşan şişme bebeği üretildi