Dünya yıldızları Bodrum’da

Dünya yıldızları Bodrum’da
14 Ağustos 2015 21:43

DÜNYA perakende devi ‘Arcadia Group’un sahibi milyarder İngiliz işadamı Philip Nigel Ross Green ve ailesi, lüks yatı ‘Lion Heart’ (Aslan Yürekli) ile Bodrum’a demirledi.

 

Green çiftinin yatına, uçakla kente gelen Grammy ödüllü şarkıcı Lieonel Richie ve sinama oyuncusu Kevin Costner ile aileleri konuk oldu. Konukların binmesinin ardından yat, Yalıkavak Koyu’ndan ayrılarak Yunanistan’ın Leros Adası’na gitti.

 

İngilizlerin dünyaca ünlü dünya perakende devi ‘Arcadia Group’un patronu İngiliz işadamı Lord Philip Nigel Ross Green (66), eşi Tina Green (63), çocuk ve torunlarıyla birlikte Akdeniz turu kapsamında dün sabah saatlerinde Bodrum’a demir attı. Yalıkavak Koyu’na demirleyen 65 metrelik, 50 milyon Pound değerindeki ‘Lion Heart’ adlı lüks yata; 550 bin liralık akaryakıt ve 420 bin liralık yiyecek takviyesi yapıldı.

 

ÜNLÜ KONUKLARA SICAK KARŞILAMA

 

Yüzme havuzu, su sporları ve fitness merkezi bulunan İngiliz bayraklı yatında, mavi deniz şortu ve beyaz tişörtüyle lord Green ve ailesi, dünyaca ünlü konuklarını karşıladı. Londra’dan Milas- Bodrum Havalimanı’na inen ve VIP minibüslerle Yalıkavak’a geçen Grammy ödüllü şarkıcı Lieonel Richie, kızı Nicole Richie (34), eski eşi Diane Aleksander, Holywood’un ünlü oyuncusu ve yönetmen 60 yaşındaki Kevin Costner ve Costner’in eşi Chrtistine Baumgartner’e; sıcak bir karşılama yapıldı. 12 milyar Pound’luk servetiyle İngiltere’nin dördüncü zengini unvanını elinde bulunduran Green ve ailesi, dakikalarca konuklarına sarılıp öptü. Ünlü milyarder Lord Green ve eşinin, konuklarına elleriyle servis yaptığı görüldü.

 

LEROS’A YOL ALDI

 

Koyun iki mil açığında demirleyen yat üzerindeki personelin ve ünlü yıldızların yardımcılarının sık sık dürbünle etrafı gözledikleri görüldü. Yata biner binmez üzerlerini değiştirerek şort ve tişört giyen Kostner, eşi Christine ve Richie çifti yatın üzerinde güneşlendi. Ünlü isimler, Green çiftiyle sohbet etti. Tatilin tadını çıkaran grubun yatın üzerinde müzik eşliğinde dans ettiği ve yüzme havuzuna girdiği görüldü. Green ve konuklarının tatillerini Yunan adalarında sürdürecekleri, ardından Gökova’ya dönecekleri öğrenildi. Konukların binmesinin ardından yat, Yalıkavak Koyu’ndan ayrılarak Yunanistan’ın Leros Adası’na gitti.

 

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)