Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!
18 Aralık 2014 23:45

Arjantin’de 2 yaşındaki çocuğunun birisiyle konuşur gibi gözleriyle boşluğu takip ettiğini ve konuştuğunu gören anne, önce aldırmadıysa sonra çocuğunun bu halini videoya çekmeye karar verdi. Ve çektiği videoda görüntüye giren “varlık” anneyi dehşete düşürdü.

 

Arjantin’in Santa Fe kentinde kameraya çekilen bir yaratığın görüntüsü dünyanın diline düştü. 2 yaşındaki Benjamin’in bir köşeye gidip konuştuğunu farkeden aile kamera çekimi yapınca şok edici bir görüntüyle karşılaştı.

 

2 yaşındaki oğlunun sürekli evin köşesine gidip konuştuğuna tanık olan anne bunu kayda aldı. Görüntüye hiç beklemediği sürpriz bir yaratık girdi.

 

Küçük Benjamin’i kaydederken arka taraftan koşarak geçen yaratık yarım metre boyunda. Kulakları uzun olan bu varlık ‘cin’ tanımlamalarına uyduğu için Türkiye’de izleyenler bu yorumu yapıyor.

 

Yaratık sadece bir kez de görüntülenmemiş. Anne önce önemsememiş ancak daha sonra oğlunu yine videoya çekerken bir kez daha o tuhaf varlık görüntüde yer almış.

 

BİLGİSAYAR ÜRÜNÜ MÜ GERÇEK Mİ?

 

Türkiye’de de vizyona giren kurgu edebiyat serisi Harry Potter’ın sinema uyarlamasında da “ev cini Dobby” karakteri olarak görünen bilgisayar destekli animasyon karaktere benzeyen yaratık ile ilgili internette daha gerçekçi yaklaşan yorumcular bunun da bir CGI (Computer Graphic Imagery / Bilgisayar üretimli imgeleme) yapımı olduğunu iddia etse de, büyük çoğunluk bu cine benzer yaratıklar gördüğünü ve gerçek olabileceğini savunuyor.

.

.

Kaynak: RotaHaber