Düğüne adım adım nikah hazırlıkları

Düğüne adım adım nikah hazırlıkları
20 Mart 2018 12:30

Düğün denilince sorsak hemen herkesin bir hayali ve bir kurgusu vardır. Kimisi şanslıdır bulmuştur aradığı aşkı, kimisi bulduğunu sanıp yanılmıştır ve kimisi de daha henüz rastlamamıştır bile bu eşsiz hayalin başyapıtına. Ama bir şekilde herkesin hayallerini süsleyen bir şeyler vardır. Çoğunlukla bayanların düşündüğünü söylense de bu sadece bayanlar için değil erkekler içinde geçerlidir. Örneğin “her genç kızın hayalidir beyaz bir gelinlik” denilir oysa bilinmez mi? erkeklerinde sevdiğini o beyazlıklar içersinde, meleğini hayal ettiğini. Kısacası her insanoğlunun hayallerinin başkahramanı, hayalleri süsleyen ilham perisi vardır.

 

Düğün gününe sevdiğini koluna takıp adım adım ilerlerken bir takım formalitelerden geçmek ve bu formaliteler olarak adlandırılan işleri halletmek gerekmektedir. Mesela ilk olarak düğün davetiyeleri veya nişan davetiyesi Evlenecek kişiler eşini dostunu, hayatlarını birleştireceği o güne giderlerken o yolda etrafında görmek isterler. Bunu yapabilmek içinde başlıca unsur davetiyelerdir. Çok eski zamanlardan ilham alınıp yapılmıştır belki de davetiyeler. Günümüzde teknoloji bu kadar ilerlemişken bir zarf ve zarfın içersinde mutluluk haberi verilen yazılar yerine birçok iletişim araçları da kullanılabilir elbette ama davetiyelerin yerini tutmaz tabii ki.

 

1111

 

Bunca teknoloji arasında kaybolup gitmemiş ve yeri halen çok sağlamda olan ve muhtemelen asla bitmeyecek olan davetiyeler hem görünüş olarak cezp eder insanı, hem de üzerine basılan içten samimi duygular ile yazılmış olan davetiye sözleri ile yüzünü güldürür eline ulaşan kişilerin. Günlük yaşantımızda güzel şeylere o kadar ihtiyacımız vardır ki aslında, sevdiklerimizin o mutlu günü hepimizin mutlu ve güzel unutulmayacak günü oluverir. Teknolojiden bahsetmişken davetiyeleri sipariş edebilmek için yalnızca onların basıldığı dükkânları gezmenin yanında sosyal ortamdan da tedarik edebilmek oldukça mümkündür. Kısacası geçmişten günümüze kadar gelen davetiye lerin yeri kıymetli bir yerdedir.

 

Davetiye Shop web sitesinden her modeli bulabilirsiniz istediğiniz ürünleri arayın yardımcı olsunlar 1000 Adet Davetiye 80 TL ve 100 Nikah Şekeri 60 TL Kampanyasından hemen faydalanın derim.

 

Sitemizi mutlaka ziyaret edin davetiyeshop.com