DTS Klima ile İstanbul’un Her Yerine Hizmet Götürüyoruz

DTS Klima ile İstanbul’un Her Yerine Hizmet Götürüyoruz
4 Mart 2020 13:44

Klima evlerimiz için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Baktığımızda hem ısınmak için, hem de sıcak havalarda serinlemek için klimaları tercih etmekteyiz. Tabi elektronik bir cihaz olduğundan dolayı kimi zaman bakımı, kimi zaman montajı, kimi zaman da demontajı için klima servisi ihtiyacınız oluyor. Bu noktada ülkemizde hizmet verdiğini söyleyen pek çok firma var. Ancak hemen her sektörde olduğu gibi klimalar için servis hizmeti veren işyerleri ve firmalar arasında da sıkıntı çıkaranlar olabiliyor. Tabi bu noktada ümitsizliğe kapılmanıza gerek yok. Zor zamanlarınızda sizin yanınızda olan ve bir telefon kadar sizlere yakın olan DTS Klima ile tüm klima sorunlarınıza çözüm bulabilir, konforunuzu yeniden elde edebilirsiniz.

 

İstanbul’da Profesyonel Hizmet

 

İstanbul, çok büyük bir metropol. Bu metropolde karşınıza çıkabilecek pek çok firma seçeneği bulunuyor. Ancak DTS Klima olarak verdiğimiz hizmetleri ve sunduğumuz uygun fiyatları muhakkak görmeniz gerektiğini düşünmekteyiz. Firmamızın ana merkezi İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunmaktadır. Biz firma olarak sadece Şişli ilçesine değil; birçok ilçeye anında hizmet götürmekteyiz. Hizmet verdiğimiz ilçelerden bir tanesi de; Bağcılar ilçesidir. Bağcılar klima servisi ayrıcalığımızla klimalarınızın bakımı konusunda sizlere profesyonel hizmet sunmaktayız. Bağcılarda yaşıyorsanız ve bir klima firması arıyorsanız bizlere hemen ulaşabilirsiniz. Unutmayın ki; sizlere verdiğimiz hizmet ile beraber garanti imkanı da sağlıyoruz. Örneğin; bugün bizi arayıp hizmet almanız durumunda 1 yıl içerisinde herhangi bir arıza durumunda garantili şekilde sizlere yardımcı oluyoruz.

 

İstanbul’da verdiğimiz hizmet sadece Bağcılar ilçesiyle de sınırlı kalmamaktadır. Esenler ilçesinde de çalışmalarımız vardır. Esenler klima servisi için bir profesyonel çözüme ihtiyaç duymanız halinde hemen bizi arayarak bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Unutmayın ki; kaliteli hizmet, profesyonel çalışanlardan geçer. Bizim çalışanlarımız da sizler için en uygun ve yüksek eğitimleri almış kişilerden oluşmaktadır. Tabi bu profesyonelliğin içerisine bir de hızlı çalışma prensibini de eklemek gerekiyor. Bizi aradığınız gün içerisinde hemen size çözüm getirebiliyoruz. Böylece uzun süre boyunca evinizde sıcaktan yanarak ya da soğuktan donarak bizleri beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.