Dropshipping  Nedir?

Dropshipping Nedir?
13 Haziran 2018 12:31

Dropshipping sizin elinize olmayan bir ürünü müşteriye temin edebilme adına sizin kendi kar payınızı da ekleyerek bu ticarette alıcı ile satıcı arasında aracı olarak malı pazarlama işidir.  Bu iş bir kolay para kazanma işi değil stok işlemini aradan kaldırarak ticaret yapma işidir. Dropshipping işinde risk azdır fakat bu işi yapan kişinin kendini ve mallarını tanıtma adına çok iyi reklam yapabilmesi gerekmektedir. Bu ticareti yapan kişinin yeterli tanıtım ile müşteriye ulaşarak ondan malın siparişini alması ve malı tedarikçi firmadan kendi alıyormuş gibi temin edip müşteriye malı sunmasıdır. Bu sistem dünya çapında büyük ülkelerde oturmuş bir sistemdir. Bu sistem ülkemizde de özellikle online alışveriş hizmeti veren siteler aracılığıyla yapılmaya başlamıştır.  Dpopshipper  bu işi yapan kişilere denilmektedir ve artık sanal dünyanın bize sunduğu meslekler arasında yer almaktadır.

Dropshipping  İşinde Neler Yapabilirsiniz?

Bu sistemde işler tamamen online olarak gerçekleşmektedir. Aracı olarak hizmet veren Dropshipping işini yapacak olanlara gerekli destekleri vermek üzere pek çok destekçi söz konusu olmaktadır. Bizler bu konuda girişimcilere destek olmak amacı ile hizmet vermekteyiz. Dropshippin işine başlayanların bu iş için başlangıç maliyetlerinin azaltılması ve bir şirket kurulmadan bu işin nasıl yapılabildiğinin anlatılması adına bizler sizlere yardımcı oluyoruz. Bu konuda destek almak ve bu işte tavsiyelerimizi almak için https://www.kolaydropshipping.com/dropshipping-uyelik-formu/ kısmından üye olarak size yardımcı olmamız için adım atabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz hizmetler arasında bu işe başlarken sizlere rehberli etmek, yurt dışında şirket kurulumu, komisyon giderleri gibi pek çok yükü üzerinizden alarak sizin maddi olarak yaşayacağınız risklerinizi en alt seviyeye indirmektir. Böylece yapacağınız dropshipping işinde çok daha karlı işlere imza atacaksınız.

Dropshippingde Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Dropshipping konusunda yapılan işlemlerde her şey online olarak yapıldığı için ödemeler konusunda da işlemlerin internet üzerinden yapılması gerekmektedir. Biz dropshipping konusunda alternatif ödeme yöntemleri ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Yapacağınız dropshipping hizmetinde ödemeler konusunda alternatif yolların kullanılması sizin yapacağınız ticaretinizde çok daha hızlı işlem yapmanızı ve ödemelerinizi çok daha çabuk almanızı sağlayacaktır.

Ayrıca, Youtube üzerinden eğitimler ile de desteklemekteyiz: https://www.youtube.com/watch?v=M0vek4JLZ-4