Doktor ve Avukatlar için Rehber Sitesi Açıldı

Doktor ve Avukatlar için Rehber Sitesi Açıldı
5 Kasım 2018 10:58

Doktor ve Avukatlar ve Firmalar için yeni bir rehber sitesi hizmete girdi.

 

 

DoktorAvukatRehberi.CLUB adresinden hizmete başlayan web sayfasında Türkiye’nin heryerinden doktor avukat ve firma bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Doktor Rehberi her branşda olduğu gibi diş hekimlerini de kapsamaktadır. Sistemde mevcut Yönetim paneli ile üyeler kendi firmalarının bilgilerini ilk onaydan sonra istedikleri gibi değiştirebiliyorlar.  Avukat Rehberi tüm avukatları kapsamaktadır. Barolara üye olan veya kendi Hukuk bürosu olan binlerce avukata ulaşabilirsiniz. Ayrıca Sadece Doktor ve Avukat değil mesela Acil bir toplantınız var, aracınız arızalandı ve size en yakın taksi durağı oldukça uzak ve telefon numarasını bilmiyorsunuz!

 

Yapacağınız işlem çok basit,  Kategoriler bölümünden firma Rehberi’ne giriş yaparak bulunduğunuz bölgeye en yakın taksi durağını bulup, telefon numarasını alabilir hatta sizden önce taksi durağını kullanan bireylerin yapmış olduğu yorumları inceleyerek alacağınız hizmet hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu örneğe benzer yaşayabileceğiniz birçok olumlu/olumsuz durumu çözebilecek Türkiye’nin en büyük doktor avukat ve  firma rehberini sizlere sunuyor.

 
Sitemiz tüm kobiler için kolayca kaynaklarımızdan faydalanabileceği, özenle hazırlanmış ücretsiz profesyonel bir doktor avukat ve firma rehberi sitesidir. Sitemiz içerisindeki tüm şirketler tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı yayınlanmaktadır. Tüm kullanıcılar kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlarlar. Ücretsiz ekle sekmesinden kaydını oluştururlar. İş yerinizin tanıtımınızı kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

 
Dünyanın her yerinden gelen kayıtlar ticari finans ağınızı zenginleştirecektir. Sizde şirketinizi ekleyebilirsiniz. Her kullanıcı kendi markasının tanıtımını yapmaktadır. Aynı zamanda kullanıcıların da yorumlarının bulunduğu sitemizde her türlü firmayla alakalı öğrenmek istediğiniz detayları bulmanız mümkün. Olumlu ya da olumsuz bütün yorumlara yer verilen sitemizde amaç kullanıcılara üstün hizmet vermektir. Siteyi kullanan işletme sahiplerinin de kendi reklamlarını ücretsiz biçimde yapabileceği, bir nevi tanıtım amaçlı yayın organıdır.

 

 

Evinize ya da iş yerinize en yakın, restoran, hastane, güzellik merkezi, spor salonu, kafeterya, alış veriş merkezi, seyahat acenteleri, taksi durakları ve aklınıza gelebilecek her türlü işletme! Sitemize kaydolan bütün firmalara bir “tık” ile ulaşmanız mümkün. Sitemiz aracılığı ile ulaştığınız firmalar hakkında sizler de yorum yapabilir, başkalarına fikirleriniz ile yardımcı olabilirsiniz.

 

Türkiye’nin her yerindeki firmaya basit ve pratik bir yolla ulaşmanızı sağlayan sitemiz ile internette kaybolmadan aradığınız her şeye kolayca ulaşmanız mümkün. En doğru ve güvenilir kaynaktan alacağınız bilgiler hiç şüphesiz ki zaman tasarrufu açısından sizlere katkı sağlayacaktır. Tek amacı doğru hizmeti sizlere sunmak olan sitemizde, yalan ya da abartı bilgi bulamayacağınızı garanti edebiliriz. Yedi gün, yirmi dört saat hizmette olan sitemiz ile ziyaretçisi olduğunuz mekânda yer bildirimleri yapabilir, fotoğraflarınızı yayınlayabilir ve mekanı puanlandırabilmeniz mümkündür. Her hangi bir şehirde yemek, içmek, alışveriş yapmak için aradığınız en popüler mekanı bulmak ve bu mekan hakkında değerlendirmeler yapmak sizin elinizde. Aynı zamanda arkadaşlarınızın sizler için tavsiye edebileceği yerleri de sitemiz üzerinde görmeniz mümkün iken, sizler de arkadaşlarınızı beğendiğiniz bir mekana sitemiz üzerinden davet edebilir, değerlendirmeleri için yol gösterebilirsiniz. Neticede güzel bir yemek tek başına yendiğinde lezzetli değildir!

Doktor Avukat veya Firma  Eklemek için Link:  https://doktoravukatrehberi.club/firma_ekle.html