Diş Teli Fiyatları

Diş Teli Fiyatları
3 Ağustos 2020 12:49

Diş teli diş çarpıklığı olan hastalarda  en çok kullanılan tedavi ortodontik tedavi yöntemidir. Diş Teli fiyatları  kişinin dişlerindeki sorunun büyüklüğüne göre belirlenir. Diş teli işlevsel olarak dişler arasındaki boşluğun ve çarpıklığın giderilmesi için kullanılır. Erken yaşlarda kullanım geç yaşlarda kullanıma göre daha hızlı sonuç verir.  Diş teli fiyatları diş yapısı dışında kullanılan diş teli çeşidine görede değişmektedir. Son zamanlarda en sık tercih edileni ise şeffaf diş teli veya görünmez diş teli çeşitleridir

dis-teli-fiyatlari-5

Diş Teli Tedavi Aşamaları

Diş teli tedavi aşamaları bir ortodonti uzmanı hekime kontrolünüz ile başlar hekim dişlerdeki çarpıklığı gidermek için size diş teli çeşitlerine ve bu çeşitlerin tahmini tedavi sürecini periyodik olarak anlatır. Sizde bütçeniz dahilinde  hekimin önerdiği tedavi çeşidine yönelirsiniz. Ardında 2 saat gibi kısa bir sürede diş teli dişlerinize takılır.

Diş teli takıldıktan sonra hijyen ve bakımı noktasında almanız gereken tedbirleri hekiminiz size sıralar. Takılan diş teli çeşidine göre size 15 günde bir veya aylık olarak düzeltmelerin yapılacağı tarihler için randevu belirlenir. Bu randevularda hekim tedavinin yanıtına göre diş telinin ayarlarını tekrar tekrar düzenler.

dis-teli-fiyatlari-9

Diş Teli Çeşitleri

Diş teli insanların gülümse ve hayat konforunu en ileriye taşımak için biçilmiş kaftandır. Diş teli taktırılırken iyi bir ortodonti uzmanı seçmek sizi tedavi sürecinde en iyi hizmeti almanızı sağlar.

En uygun fiyatlı diş teli çeşidi halk arasında sık bilinen metal diş telidir. Bu dişlerini genellikle çocukların tedavisinde tercih edilmektedir. Yetişkinlerin görünüm sorunu yaşamamak adına görünmez diş teli veya şeffaf apareyler tercih etmekte ısrarcı olduğu gözlemlenmiştir. Ancak görünmez diş teli, şeffaf apareyler fiyat olarak metale nazaran daha pahalıdır.

Şeffaf diş teli, diş telinin farkedilmesini istemeyen yetişkinlere hitap eder. Bütçenizin olması durumunda ise günün belli saatlerinde takılan şeffaf apareyleri de tercih edebilirsiniz. Diş tellerinin gözükmesinden rahatsız olan kişiler bu nedenle genellikle bu diş telini kullanmaktadır. Diş teli fiyatları dolara endeksli olarak sürekli değişebilmektedir. Kullanılan malzemeler yurtdışı menşeilidir. Dişlerinizin durumunu öğrenmek için ücretsiz kontrole gelebilirsiniz.

Ücretsiz Diş Teli Muayenesi: https://www.periodent.net/