Direniş Belgeseli’ne büyük ilgi!

Direniş Belgeseli’ne büyük ilgi!
2 Eylül 2014 14:34

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Gazeteci Gökmen Ulu’nun Gezi Parkı olaylarını anlatan “Direniş Belgeseli” gösterildi.

 

Üçyol’daki Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen etkinliğe belgeseli hazırlayan Gökmen Ulu’nun yanı sıra, Karabağlar Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren programın ardından vatandaşlar Gökmen Ulu’yu ayakta alkışladı ve tebrik etti. Dünya Barış Günü’nde böylesi bir etkinlikte Karabağlar halkı ile buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İzmirli Gazeteci Gökmen Ulu, gerçeğe aşkla bağlı bir gazeteci olarak tarihe not düşmek adına bu belgesel filmi yaptığını söyledi.

 

Ulu, “Gençler eylemleriyle ile tarih yazdılar. En büyük eseri Cumhuriyeti gençliğe emanet eden Atatürk’ün haklı olduğunu bir kez daha gösterdiler. Orada olanlar kimdi? Halkın kendisiydi, yani sizlerdiniz. Halkımız, Türkiye’nin dört bir yanından bütün renklerin bir araya geldiğini gösterdi. Bu ülkenin bölünemeyeceğini gösterdi” dedi.

 

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürü Salim Çetin de gecede barışa vurgu yaparak Gezi ve hak arayışını içeren diğer toplumsal olaylarda emniyet güçlerinin ve katılımcıların şiddete başvurmaması dileğinde bulundu.