‘Dikkat tente arızalıdır üzerinize düşebilir’

‘Dikkat tente arızalıdır üzerinize düşebilir’
14 Eylül 2014 19:10

Cami avlusunda bulunan arızalı tentelerin iple pencerelere bağlanması ve üzerindeki “Dikkat tente arızalıdır, üzerinize düşebilir” yazısı dikkat çekti.

 

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri içindeki bir çay bahçesinde tarihi dişbudak ağacının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra yaşamını yitiren Dilruba Çay Bahçesi’nin işletmecisi Suzan Özpeynirci gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cami avlusunda bulunan arızalı tentelerin iple pencerelere bağlanması ve üzerindeki “Dikkat tente arızalıdır, üzerinize düşebilir” yazısı dikkat çekti.

 

Suzan Özpeynirci için Şişli Camii’nde ikindi namazınının ardından tören düzenlendi. Törene, Özpeynirci’nin oğulları Yıldırım ve Beyazıt Özpeynirci ile çok sayıda yakını katıldı. Namaz öncesi avludaki musalla taşına konulan tabut başında Özpeynirci’nin yakınları gözyaşı döktü.

 

BU KEZ DE TENTE…

 

Cami avlusunda bulunan arızalı tentelerin iple pencerelere bağlanması ve üzerinde “Dikkat tente arızalıdır, üzerinize düşebilir” yazısı bulunması dikkat çekti.

 

Suzan Özpeynirci, kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

ÜÇ ARKADAŞ…

 

Dilruba Çay Bahçesi’nin sahibi Suzan Özpeynirci, 9 Eylül’de kendisini ziyarete gelen arkadaşları Naime Hülya Bayrak (60), Ayfer Ayla Aral (66) ve Ülfer Özer ile aynı masada otururken, tesisin hemen arkasında bulunan ve yaklaşık 100 yıllık olduğu belirtilen dişbudak ağacı gövdesinden kırılmış, çatıya çarpan ağaç ortadan bölünürken, kopan büyük bir parça masada oturan kadınların üzerine devrilmişti.
Naime Hülya Bayrak (60) ve Ayfer Ayla Aral (66) olay yerinde hayatını kaybederken, Ülfer Özer ve Suzan Özpeynirci ise yaralanmıştı. O günden bu yana yoğun bakım servisinde tutulan ve iki kez ameliyat geçiren Suzan Özpeynirci bu sabah hayatını kaybetmişti.