Dijital Para Borsasının Türkiye’deki Durumu Nedir?

Dijital Para Borsasının Türkiye’deki Durumu Nedir?
22 Kasım 2017 14:33

Dünyada yeni bir ivme kazanan dijital veya kripto paraya yönelik haberler ve yayınlanan yazılar, yatırımın yeni modeli ve yolu olarak gözleri dijital para borsasına çevirdi. Kripto para nedeniyle artık gelenekselliğinden bahsedilebilecek olan mevcut kur sistemine yatırım yapmak yerine, geleceğin para modeli olacağı tahmin edilen kripto paralar üzerinde birikimleri değerlendirmek artık daha cazip ve takip edilen yollardan birisi haline geldi.

 

 

Bu hususta şunu ifade etmemiz gerekiyor. Ülkemiz, öncü denilebilecek ülkelerin bile ihtiyatla yaklaştığı kripto para birimine daha hızlı adapte olma başarısı gösteriyor. Yapılan anketlere göre, gelişmiş ülke milletlerin kripto para hususundaki endişe kat sayısı, ülkemizde yaşayan milletimize oranla çok daha yüksek seviyede yer alıyor. Ülkemizdeki endişelerin önemli bir kısmı ise, kripto para piyasasına dair güven verici bir kurumların sayısının azlığına yönelik gerçekleşiyor.

Vebitcoin.com Paradan Daha fazlası

Vebitcoin.com , Türkiye’deki önemli bir açığı ve endişeyi ortadan kaldırdı

Şunu ifade edelim. Ülkemizde yeniliklere dair atılgan bir irade gösteren girişimciler yer alıyor. Bu da, Türkiye’nin dünyada ve bölgesinde yükselen bir değer olmasını hızlandırıyor. Bu değere katkı sağlayan kurumlardan birisi de, dijital para borsacılığına yönelik güvenli ve verimli ortam sağlamayı başaran Vebitcoin markası oldu. Kısa sürede, 4 büyük ve birbirinden farklı dijital para birimi için alım-satım işlemlerinin pratik hale gelmesini sağladı. Bu konuda irade gösteren şirket ve firmalardan çok daha modern ve teknolojik altyapıya sahip olmasıyla kısa sürede rakiplerinden sıyrıldı; ve bir yükseliş hikayesi yazmayı başardı.

Öyle görünüyor ki, kripto para borsacılığına yönelik ilginin daha da artmaya başlayacağı ileriki dönemlerle birlikte, vebitcoin.com’a dair alakaların da aynı şekilde artacağını şimdiden ifade edebiliriz. Firmanın, şu anki kullanıcılarına sunduğu kolay ve pratik alım satım avantajları, dünya coin borsacılığı yapan markalarınkinden çok daha kaliteli ve işlevseldir. Bu konuyu daha iyi anlayabilmek için firmanın Türkiye kripto para borasına kazandırdığı ilkleri yazmak gerekiyor.

Vebitcoin.com , Exchange hareketi gerçekleştiren ilk borsa!

Borsacılığı kaliteli yapan kural, paralar arası çevirme işlemlerinin hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleşebilmesidir. Bu anlık değişimlerden dolayı kar ve zarar edebilecek brokerların hızlı hareket etmelerini sağlar ve ellerinde olanları fazla kazandıracak kanala yöneltmelerini mümkün hale getiriyor. Coin borsasında, bu kuralın daha önemli olduğu herkesçe bilinen bir gerçektir. Ancak Türkiye’de bunu sağlayabilen bir coin borsası yokken, vebitcoin.com ile coinler arası çeviri işlemlerinin hızlı şekilde gerçekleştirilebilmesi, önemli bir katkı oldu.

Vebitcoin.com , Bankamatik üzerinden ödeme alan ilk coin borsası!

Vebitcoin.com, ilkelere imza atmaya devam ediyor ve edecek gibi de; firmanın bankamatik üzerinden ödeme almayı sağlaması, kripto para borsasının ülkemizde gelişimini tetikleyecek en önemli adımlardan birisi oldu. Artık, dijital para borsasına girmek isteyenler için coin elde etmenin pratik bir yolu da açılmış hale geldi.

Vebitcoin.com’da hangi kripto paralar yer alıyor?

Coin borsasında ilk ve en çok kazandıran dijital para bitcoin’dir. Bu para biriminin rağbet görmesi ve birçok kişi tarafından benimsenmesiyle alternatif dijital para birimleri de ortaya çıkmaya başladı. Henüz gelişimini sürdürdüğü için de yeni dijital para birimleri duymaya devam edebiliriz. Hatta her ülke, kendi dijital para birimini de çıkarabilir. Şimdilik, 4 büyük dijital para birimi var; Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple. Vebitcoin.com ile bu dijital para birimleri üzerinden alım ve satım yaparak kazanç sağlayabilirsiniz.