Digitürk üyeliği hem TV hem internet için kaliteye ulaşmanızı sağlar

Digitürk üyeliği hem TV hem internet için kaliteye ulaşmanızı sağlar
20 Ağustos 2016 12:15

İnternet ve kaliteli televizyon keyfini bir arada yaşayabilirsiniz. Digitürk ile tüm bunlar artık mümkün oluyor.

 

 

 
Digitürk dünyası size sadece en iyi TV kanallarını ulaştırmakla kalmayarak kaliteli hizmetlerinin içerisine internet hizmetlerini de ekledi. Artık Türk aileleri en iyi TV kanallarını izleme ayrıcalığını elde etmek için Digitürk seçimini yaparken, fiber yada ADSL seçeneği ile sınırsız internet bağlantılarını da Digitürk ile yaparak kaliteyi yakalıyor. Hemen her Türk ailesinin evinde yer alan interneti Digitürk ve Tukcell Superonline ortaklığı ile almanız size Digitürk tarafından sağlanan kaliteli TV kanallarına da ulaştırıyor. Bu avantajlı Digitürk TV ve internet kampanyaları konusunda daha fazla bilgi edinmek için ise hem Digitürk bayilerine ziyaret yapabilir hem de internet üzerinde Digitürk’ün kendi web sitesi ile yeniabonelik web sitesine göz atabilirsiniz.

 

 
Digitürk dünyasına katılmanız için en belirleyici seçenek elbette istediğiniz yayınları izlemenize olanak veren TV kanalları oluyor. Ama artık bilmeniz gereken bir diğer nokta olarak internet hizmetini de Digitürk ile almanız durumunda maliyet avantajı ve TV kanallarını avantajlı izleme fırsatı elde edeceğinizdir. Bundan dolayı yeni üye olacaksanız özellikle Digitürk internet paketlerini detaylı bir şekilde incelemelisiniz. Sizi internet hizmetlerine kaliteli bir biçimde ulaştırmak için Dİgitürk, Turkcell Superonline ile ortak bir çalışmaya giderek ADSL yada fiber alt yapı ile çeşitli internet paketleri hazırlıyor. Bu internet paketleri arasında; Digiturk İnternet Süper Paket, Spor Keyfi ve Limitsiz İnternet, Sadece İnternet Fiyatına Hem Digiturk Hem Limitsiz İnternet, Film ve İnternet Keyfi, Digiturk’le İnternete Merhaba, Digiturk keyfi ve Limitsiz İnternet gibi seçenekleri bulabilirsiniz. Paket isimlerinden de anlayabileceğiniz gibi Digitürk ailelerin bütçesine katkı amacı ile TV ve internet hizmetlerini birleştirerek sunuyor. Limitsiz internet kullanımlarında özellikle hediye Mobil Lig TV seçeneği yeni üye olmayı düşünenleri ikna edebilir. Diğer paketlerde de TV paketleri hediyelerini iyi incelemelisiniz. Bu sayede aileler bütçelerinde önemli bir katkı yakalama olanağını elde ediyor. Satın aldığınız internet paketi sayesinde bazen en iyi sinema filmlerini, bazen Lig TV ile futbol heyecanını, bazen dünyaca izlenen dizileri takip etme olanağını elde edeceksiniz. Fatura ödemelerinde Digitürk için ayrı internet için farklı faturalandırma olsa bile alacağınız her iki hizmette yüksek kaliteyi hissedeceksiniz.

 

 
Digitürk sizlere en iyi kanalları sunmaya çalışırken Mobil Lig TV, Digitürk Plus üyeliği, izle – öde, kaydet izle gibi imkanlar da veriyor. Yeni teknolojileri de en iyi biçimde kullanarak Tv izlemelerini daha keyifli olan Digitürk, kanallarının pek çoğunda HD, 3D, 3K gibi görüntü teknolojisini de destekliyor. Hemen her TV izleyicisini memnun edecek olan görüntü kalitesi, Digitürk üyeliğinizle size verilecek olan DigiKutu diye adlandırılan uydu alıcısı ile mümkün olacaktır. Digitürk; üyeliğiniz sonrasında bazen fatura ödeme, bazen uydu alıcısı, bazen de paketinizi kapsayan kanalı izleyememe gibi problemlerde de bayileri ve teknik servisleri ile yanınızda olacaktır.