Diamond Kaplama

Diamond Kaplama
21 Temmuz 2018 09:43

Elmas kaplama tekniği, otomobillerin yıllar geçse bile ilk günkü parlaklıklarını ve canlılıklarını korumalarını sağlamak amacı ile kullanılmaktadır. ‘’Diamond 9H‘’ seramik cam yüzey kaplama araç yüzeyinde meydana getirdiği katman ile yüzeyin tıpkı bir elmasa benzer şekilde dayanıklılık ve parlaklık sağlıyor. Yalnızca tek bir uygulama sonucunda elde edilebilen tabaka ile yüzeyin eskisine oranla çok daha az kirlenmesi ve bu sayede daha az bakım gerektirmesi sağlanıyor. Diamond kaplama modeli geliştirilirken tabi tutulduğu testler sayesinde güvenilir bir uygulama olarak göze çarpıyor. Bu uygulamanın aracınıza kattıklarından birisi de yapısında bulunan moleküler matriks yapısı ile çizilmelere ve çeşitli kimyasallara karşı ekstra koruma sağlıyor.

 

Diamond kaplama uygulamasının arabanıza sağladığı katkılardan bahsedecek olursak, geçici olmayan nano-seramik yüzey yapısı, korunmada üst düzey rol oynayan ve dayanıklılığı artıran sert-kübik yüzey, kötü hava koşulları, ısı ve güneş çarpmasına karşı artan dayanıklılık ile alınmış olan önlem sayılabilir. Ayrıca parlaklık ve beraberinde rengin uzun yıllar korunabilmesi, çiziklere ve zararlı maddelere karşı yüksek koruma gibi avantajlar da eklenebilir. Bütün avantajlarına ek olarak göze hoş gelen estetik yapısı da bu yöntemin rağbet görmesinde büyük rol oynuyor diyebiliriz. Eğer sizde otomobilinizin boyasından, çeşitli yerlerinde oluşmuş çiziklerden ve güneş lekelerinden şikâyetçiyseniz elmas kaplama stili hem derdinize derman oluyor, hem de otomobilinizi eskiden çok daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşturuyor. Kaplama fiyatları ise firmadan firmaya ve yapılan işlemin niteliğine göre değişiklik göstermektedir.

 

Kaplama yöntemi ile renk değiştirmek istiyorsanız eğer aracın tekrar boyanması riskine girmek zorunda kalmıyorsunuz. İster aracınızın bütün rengini, isterseniz kaput, tavan, aynalar, tampon gibi bölmelerin rengini değiştirebiliyorsunuz. Canınız hangi renk isterse ton olarak mat, karbon veya aynı rengin parlak tonunu tercih etme şansınız bulunmaktadır. ‘’diamondkaplama.com’’ sizin için aracınızı en uygun ve en güvenilir şekilde elmas kaplama uygulamasını gerçekleştirmektedir. Diamond uygulama firmalarının en başında gelen http://www.diamondkaplama.com/ en uygun fiyat aralığı ve müşteri memnuniyeti temeli ile hareket eden profesyonel ekibi ile en kısa zamanda ve en yüksek verim ile kaplama işlemini tamamlamakta ve aracınızı güvenle teslim etmektedir.