DGP’nin Twitter hesabı hacklenince ortalık karıştı

DGP’nin Twitter hesabı hacklenince ortalık karıştı
16 Kasım 2014 21:15

İdris Bal’ın DGP’sinin Twitter hesabı hacklenince ortalık karıştı. Hesapta Hakan Şükür ve Muhammet Çetin ile birlikte Asım Yıldırım, İhsan Yılmaz, Gültekin Avcı gibi isimlerin partiye katılacağı duyuruldu. Ancak sözkonusu bütün isimler bu iddiaları reddetti. Hesabın hacklendiği anlaşıldı.

 

İdris Bal’ın yeni kurulan Demokratik Gelişim Partisi’nin Twitter’daki bir hesabı hacklenince ortalık karıştı.

 

DGParti adlı hesaptan atılan tweetler ile İstanbul Milletvekilleri Hakan Şükür ve Muhammed Çetin’in DGP’ye katıldığı iddia edildi. İki vekilin 18 Kasım Salı saat 16:00’da Genel Merkezde düzenlenecek törenle DGP’ye katılacağı duyuruldu. Öte yandan aynı hesaptanTeşkilat Genel Başkan Yardımcılığı’na yazar Asım Yıldırım, DGP Siyasi ve Hukuki İşler Genel Başkan Yardımcılığı’na Prof Dr İhsan Yılmaz ve DGP Hukuki İşler Genel Sekreterlik görevine ise Bugün yazarı Gültekin Avcı’nın getirildiğine dair mesajlar ortalığı karıştırdı.

 

Rotahaber‘in ulaştığı Hakan Şükür ve Muhammed Çetin bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

 

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür Rotahaber’e yaptığı açıklamada, “İddialar kesinlikle doğru değil” ifadesini kullandı. Şükür twitter’dan yaptığı açıklamada ise, “Hacklendiğini düşündüğüm @DGPParti hesabında bahsi geçen partiye katılacağım söylenmiştir.Bu iddia doğru değildir.” dedi.

 

DGP’ye katılacağı iddia edilen diğer isim İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin de Rotahaber’e yaptığı açıklamada, “Bu hesap hacklenmiş olmalı. Bir partiye katılacağıma dair iddiaların aslı astarı yoktur. Aktif, parti siyasetinde yer alma gibi hiç bir niyetim yoktur. İnanmayınız.” dedi.

 

Öte yandan iddiaların diğer muhatabı İhsan Yılmaz ise twitter hesabından “Nasil yani? Benim haberim yok? Böyle bir şeyi kabul etmem zaten” dedi.

 

Partiden henüz bir açıklama yapılmazken twitter hesabının sahte veya hacklenmiş olduğundan şüphe ediliyor.

 

İŞTE O HESAPTAN ATILAN TWEETLER

 

161120142030022970460_3.jpg

 

KAYNAK: ROTAHABER