Dershane İnternette

Dershane İnternette
1 Ocak 2019 10:00

Günümüzde bir çok sektör gibi dershane yani eğitim veren kurumlarda artık içeriklerini internet ortamına taşımaya başladı. Digitalleşen dünyamızda yakın zamanda tüm eğitim materyalleri internet ortamında sunulacak. Kitaplar, dergiler, defterler yerini internet sayfalarına, ebook’lara bırakacak. Değişen zamana öncülük etmek için bir çok eğitim içeriğini bizlerde internet ortamına taşıdık. Okul ödevlerinize yardımcı olacak içerikler, öğrenmek istediğiniz herhangi bir ders ile ilgili makaleler, ders anlatımları, çözümlü testler, videolar veya hazırlandığınız bir sınav ile ilgili bilgiler artık online dershanede.

 

Öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik örneğin hazırlandıkları bir sınav üzerinden konuşalım. Üniversiteye girebilmek için günümüzde öğrencilerin girmesi gereken 2 adet sınav mevcut. Temel Yeterlilik Sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı. Sınava hazırlanırken yardımcı olması için gittiğiniz dershane online öğretim ile evinize geliyor.

 

Sınavlara hazırlanırken ihtiyacınız olan ders anlatımları yanı sıra alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış videolar, soru çözümleri (soruların tamamının detaylı çözümleri mevcut) çözmediğiniz soruları çözme imkanı gibi imkanlar mevcut. Üstelik çözmüş olduğunuz denemelerki netlerinizi yazarak yaklaşık puanınızı hesaplayabileceğiniz yks puan hesaplama programıda mevcut. Hem tyt puanınızı hemde yks puanınızı ortalama hesaplama hesaplayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz bölüm için tahmini kaç net yapmanız gerektiğini hesaplayabilirsiniz.

 

Yıllık binlerce lira dershane masrafından kurtularak aile bütçenize yardımcı olabilir, müsait olduğunuz bir anda istediğiniz yerden bilgilere ulaşarak çalışma keyfine erişebilirsiniz. İnternet ortamında öğrenmenin en büyük nimetlerinden biri olan defalarca tekrar izleme imkanı ile konunun tüm ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.