Denizlispor’da yenilgiye rağmen büyük destek

Denizlispor’da yenilgiye rağmen büyük destek
31 Ağustos 2015 13:46

PTT 1’inci Ligi’ne Alanyaspor galibiyetiyle başladıktan sonra üst üste Kardemir Karabükspor ve Elazığspor’a mağlup olmalarına rağmen taraftarlarının kendilerine destek vermesi, Dehizlisporlu futbolcuları duygulandırdı.

 

 

Yeşil siyahlı taraftarlar, iç sahada 4-0 gibi farklı skorla kaybedilen Elazığspor müsabakasından sonra ilk 10 dakikada 2 hatalı gol yiyen kaleci Kazım’ı bağırlarına bastı. Henüz 4’üncü dakikada rakibin şutunu elinden kaçıran, 10’uncu dakikada ise ayağındaki topu kaptırıp gole sebep olan Kazım’ı maçtan sonra tribüne çağıran taraftarlar, alkışlar ve tezahüratlarla moral verdi.

 

Taraftarın kendisine sahip çıkmasının kendisi ve Denizlispor için önemli olduğunu vurgulayan Kazım, “Futbolun içinde her zaman hata var. Benim yaptığım hatalarla gelen gollerden sonra takımın gardı düştü. Bizi sevenlerden özür dilerim. Bu benim futbol hayatımda yaptığım ilk hata değil, son da olmayacak. Bana gösterilen sabır için camiaya teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Mustafa Şavluk ise, “Sahasında 4-0 kaybeden bir takımın taraftarı, hatalı goller yiyen kalecisine sahip çıkıyor ve o takım alkışlanıyorsa bu taktire şayandır” diye konuştu. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise, “Telaşa gerek yok. Ligin başındayız, kazanacak çok maç var” dedi.

 

Kaynak: Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)