Deniz Baykal 3. kez ameliyat oldu!

Deniz Baykal 3. kez ameliyat oldu!
17 Ekim 2017 18:40

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal üçüncü operasyonu geçirdi. Baykal’ın kafatasındaki basınç artışına müdahale edildi.

 

 

 

CHP’nin doktor vekillerinden Metin Lütfi Baydar, Baykal’a yapılan son müdahaleye ilişkin açıklama yaptı. Baydar, cilt altı kanamasının kafatasına basınç yapmaması için ameliyathane ortamında operasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Hastanede tedavisi süren CHP milletvekili Deniz Baykal‘a beyninde oluşan basınç nedeniyle ameliyathanede müdahale edildi edildi.

 

CHP’Lİ BAYDAR AÇIKLAMA YAPTI

 

CHP’nin doktor vekillerinden Metin Lütfi Baydar, Baykal’a yapılan son müdahaleye ilişkin açıklama yaptı. Baydar, “Bunu 3. operasyon olarak adlandırmayalım. Bu cilt altında olan kanamanın temizlenmesi amacıyla müdahale ameliyathane ortamında yapıldı” dedi.

 

Baydar, şu bilgileri verdi: “Kan sulandırcı kullanmamız lazım. Bu da kanamayı arttırıyor. Dengeyi sağlamamız lazım. Öyle dozda verilmesi lazım ki hem kanama olmaması ama stentin çalışması gerekiyor. İkisini sağlamamız gerekiyor. Doktorlar bilgisayarlı tomoğrafi tekniğiyle Deniz Bey’in surumunu takip ediyorlar.”

 

Fransa seyahati sonrası gece yarısı yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Deniz Baykal, beynindeki ödem nedeniyle sabah saatlerinde ameliyata alınmıştı.

 

Baykal’ın akşam saatlerinde tekrar beyin tomografisi çekildi ve beyninde oluşan basınç nedeniyle tekrar ameliyata alındı.

 

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde tedavisi süren Deniz Baykal’ın, son durumuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

 

Kaynak: Sözcü