Davutoğlu’ndan Hakkari’ye giden Muharrem İnce’ye video konferanslı hamle!

Davutoğlu’ndan Hakkari’ye giden Muharrem İnce’ye video konferanslı hamle!
15 Eylül 2020 09:33

CHP’nin 2018 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sivas’tan başlattığı ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ programı kapsamında geçtiğimiz hafta Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’da pek çok şehri ziyaret etti.

 

 

Bölge halkıyla sohbet edip sorunlarını dinleyen İnce’ye ilgi oldukça büyüktü.

İnce ve ekibi maske takarak, sosyal mesafe kuralını gözeterek bölgeyi karış karış gezdi.

Yol kenarında kendisini bekleyenler için otobüsünü durduran İnce sorunları dinledi ve bölgeye tekrar geleceğini vurguladı.

 

İnce’nin çok ses getiren Memleket Hareketi gezisine karşın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun il kongrelerine bile video konferansla katılması eleştirildi. Davutoğlu yaptığı açıklamada “Gönül bağımız mesafeleri ortadan kaldırıyor, bir gün Manisa’da bir gün Hakkari’deyiz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında fiziken katılamadığımız kongrelerimize video konferansla katılıyoruz. Memleketimize huzur ve güven gelecek bunu biliyoruz.” dedi.

 

İnce’nin tüm tedbirleri alarak gerçekleştirdiği Memleket Hareketi gezileri çok ses getirip gerek CHP tabanında gerek bölge halkında takdir toplarken Davutoğlu’nun parti Genel Merkezi’nden çıkmadan gerçekleştirdiği sanal ziyaretler Davutoğlu için halktan kopuk bir siyasetçi yorumlarına neden oldu.

 

r1

r2

r3

r4