Davutoğlu sahaya iniyor

Davutoğlu sahaya iniyor
11 Şubat 2020 09:45

Sahaya inmeye hazırlanan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, olası bir seçim durumunda partisinin hazırlıksız yakalanmaması için düğmeye bastı.

 

 

SİYASİ PARTİLERİN SEÇİME GİREBİLME KRİTERİ

 

Tarafsız Haber Ajansı’nda yer alan habere göre siyasi partilerin seçimlere katılabilmesi için illerin en az yarısında oy verme gününden en az altı ay evvel teşkilat kurmuş ve büyük kongrelerini yapmış olması veya Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunması şart. Bir ilde teşkilatlanma, merkez ilçesi dahil o ilin ilçelerinin en az üçte birinde teşkilat kurmayı gerektiriyor.

 

 

GELECEK PARTİSİ KOLLARI SIVADI

 
Siyasi kulislerde erken seçim iddiaları konuşulurken Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı.

Gelecek Partisi’nde Haziran ayının sonuna kadar örgütlenmenin tamamlanması planlanıyor

 

HAZİRAN YA DA TEMMUZ AYINDA BÜYÜK KONGRE YAPILACAK

 
Büyük Kongrenin de Haziran sonu Temmuz sonuna kadar yapılması hedefleniyor.

 

DAVUTOĞLU SAHAYA İNİYOR

 
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı binasının açılışı 16 Şubat’ta saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Açılışı Davutoğlu yapacak. Daha sonra Ankara, Konya, İzmir, Manisa, İzmir, Sakarya, Elazığ, Malatya il başkanlığı binalarının açılışı olacak.

Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre Davutoğlu partisinin il binalarının açılışının çoğuna katılacak. İl binasının açılışının ardından şehri dolaşacak, vatandaşla bir araya gelecek, akşam halka açık konferansa katılacak.