Davines Keratin

Davines Keratin
3 Ocak 2017 10:47

Ah o saçlar kadın da olsak, erkek de olsak ne çekiyor bizden değil mi? Neler yapıyoruz saçlarımıza gelin biraz düşünelim:

 

 

 
• Fön, saç düzleştirme, tost, topuz: Tüm bunlarda bir ekipman kullanıyoruz ister istemez.
• Kaynak: Son yılların favorisi saç kaynaklar ile saçlarımızla istediğimiz gibi oynayabiliyoruz.
• Boya, balyaj, röfle: İster tüm saça, ister belli bir kısmına saç boyama işlemi uygulatabiliyoruz.

 

 
Tüm bunlar ise ister istemez saçların yıpranmasına, dolaşmasına, matlaşmasına, kırılmasına, saç uçlarının çatallaşmasına neden oluyor ki bu durumda da Davines Keratin gibi özel ürünleri kullanmak kaçınılmaz oluyor.

 

 
Ürün hakkında bilgi vermeden önce Davines markası biraz tanıtalım ki neden özellikle bu markanın ürünlerini tercih edilmeli çok daha kolay anlaşılsın. Kuruluş yılı 1983. Kurulduğu Ülke ve kent İtalya’nın Parma kenti. Şirket kurucuları Bollati ailesi. İlk etapta aile kurdukları laboratuarlarda yüksek kaliteli saç bakımı ürünleri imal ederken daha sonra diğer ürünlere de geçiş yapmıştır.

 
Markanın tüm ürünlerinde en çok öne çıkan özellik, İtalyan ruhunun baştanbaşa yansıtılması ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması.

 

Hani o meşhur İtalyan tarzı. Kozmetik ürünleri de tam bir Akdenizli.

 
Ürünleri tamamen ekolojik olup, doğal bileşenlerden oluşuyor ve olabildiğine az kimyasal içeriyor.

 
Şimdi de Davines Keratin hakkında bilgi verelim dilerseniz ama öncelikle keratin nedir sorusunun yanıtını verelim. Keratin; polipeptit zincirleden oluşan bir protein çeşidir ve tırnak ile boynuzun ana maddesidir.

 
Diş, tırnak ve saçlarda bulunur ve özellikle saçta yeterli düzeyde bulunmadığı zaman saçta dökülmeler, kırılmalar ve matlaşmalar baş göstermeye başlar. Özellikle sıkça boyanmış, fön çekilmiş, işlem görmüş saçlarda bir süre sonra keratin seviyesi düşer ki bu tür durumlarda da keratin bakımı yaptırmak gerekir.

 

 
Keratin bakımı öylesine rastgele yapılabilecek bir uygulama değildir, mutlaka özel Davines Keratin gibi bu alanda kendini kanıtlamış ürünleri kullanmak gerekir.

 

 
Şimdi de dilerseniz ürünümüzü kısaca tanıtalım: O bir saç bakım ürünü kısaca ama diğer şeyleri de söylemek gerekirse kısa kısa hemen üzerinden geçelim:

 

 
Uygulanan Alan: Saç ve saç dipleri. Tüm saç tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir.

 
Uygulanan Saç Tipi: Kuru, yıpranmış, sıkça işlem görmüş saçlar

 
Kullanım Sıklığı: Arzu edilirse saçlar çok kötü durumda ise günlük olarak kullanılabilir

 

 
Kullanım Biçimi: Öncelikle saçlar Davines markasının bir diğer ürünü olan Davines Şampuan ile yıkanır, bunun hemen akabinde saçlar tarak veya fırça yardımı ile deriye değmeyecek biçimde tel ayrılır ve saça Davines Keratin uygulaması yapılır. 10 ile 15 dakika arası saçların üzerine herhangi bir şey örtmeden bekletilir. Daha sonra saçlar ılık su ile durulanır.

 

 
Faydası: Daha güçlü, onarılmış, kuruluğu giderilmiş, keratin seviyesi dengelenmiş, parlak, yumuşak saçlar.

 

 
İçeriği: Üzüm ekstresi, mandalina yağı, ylang yağı temel bileşenleri arasında olup her birinin ayrı ayrı faydası vardır.